0 Udgivet i Hverdagen

Brille-reklammation

Forresten har jeg afleveret de briller jeg fik for et halvt år siden, til optikeren igen. Jeg KAN ikke se med dem. Det’ en ommer ..

Først gav jeg det nogle måneders chance for at tilvænne sig. Så gik jeg tilbage til optikeren første gang og sagde, at jeg ikke kunne se med mine nye briller.

De checkede først om styrken var korrekt. Ingenting der. Så kontrollerede de, at glassene var sat korrekt i. Ingenting der. Så undersøgte de, om læsefeltet var rigtigt placeret. Ingenting der, mente de.

SÅ tog de brillen retur og satte nogle helt nye glas i. Uden beregning, naturligvis.

Det gjorde ingen verdens forskel.

Verden var sløret, jeg havde dobbeltsyn (især i sidefelterne) og jeg fik kun mere og mere hovedpine og ondt i nakken.

SÅ tog de brillen retur igen. For anden gang er Heiko Stumbeck nu ved at sætte andre glas i min Silouette. De er nu kommet frem til den konklusion, at det er styrkeafstanden i se-tæt-på feltet og se-langt-væk feltet simpelthen er blevet for stort og det påvirker sidefelterne, som bliver ringere, mere slørede – det går simpelhen ikke. Nu får jeg den gamle se-tæt-på styrke tilbage (den virkede i de foregående 2 briller uden problemer, så de håber optikeren den også vil gøre i Silouetten). JEG bad dem ikke om stærkere læsefelt i sommers, det var noget DE konkluderede, jeg havde brug for. Jeg faldt bare for et brillestel, jeg syntes var smart. Havde jeg vidst hvad det skulle koste mig af problemer, havde jeg sgu bare blevet hos de gamle.

Der er ikke noget ved at se godt ud, hvis man ikke kan se godt ud … Hvis I forstår hvad jeg mener.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar