0 Udgivet i Mad

Brød er det nye kage

Lørdag morgen. Hvad skal jeg have til morgenmad?

Jeg har nu fulgt LCHF kostplanen i 3 uger og jeg var ved at brække mig ved tanken om æg og bacon til morgenmad. Jeg kan simpelthen ikke spise flere omeletter. Slut!

Og jeg nægter, at røre min skyr op med flødeskum!

Faktisk kan jeg ikke fordrage fedt. Smør, fløde og bacon er ikke nogen belønning for mig. Jeg spiser aldrig fedtkanten på kødet. Om de så vender madpyramiden på hovedet 20 gange mere, begynder jeg ikke at spise det.

Jeg skal ud at cykle her i formiddag. Måske skulle jeg simpelthen spise noget brød?

Kulhydrater?!?!?! Uhhhhh – det er et bandeord.

Man må jo heller ikke spise korn mere! Vidste i det? Brød er det nye kage, der får blodsukkeret til at stige til himlen og skabe farlige insulinresistenser i organismen. Jeg så en to timer lang forelæsning fra et Amerikansk Universitet om emnet, på nettet, mens jeg lå syg (SÅ skidt var jeg).

Det er faktisk et mirakel, jeg har overlevet i 49 år!

Så jeg har ikke Herkules rugbrød i huset mere og det ”rugbrød” Kaj køber i Lagkagehuset – lur mig, om det ikke indeholder mindst lige så meget hvedemel som rug. Der er ingen varedeklaration på, så jeg kan ikke checke den, før jeg spiser det.

Om få uger er det ét år siden, jeg sidst har drukket nogen former for alkohol, så sådan en fredag aften som i aftes, hygger jeg igennem med danskvand, går ædru og ligeglad i seng og vågner frisk som en havørn og skarp i pæren, lørdag morgen kl. 7.

Der er med andre ord snart ikke mere tilbage, at have dårlig samvittighed over!!!!!

Det eneste lidt syndige jeg har tilbage i huset er Kajs saltede Peanuts – som han til gengæld køber i KILOVIS. Der er ingen grund til at lade være, siger Kaj. Man kan nemlig bare lade være med at spise dem. Det kan han godt, siger han. Men de store poser med peanuts forsvinder alligevel.

Nå – mens jeg skrev dette, fortærede jeg en skive rugbrød fra Lagkagehuset, med ost og grøn peber. Om lidt cykler jeg til MTB-O arrangement. Jeg tager en banan med i baglommen. (SÅ mange kulhydrater inden kl. 12 kan kun forsvares, fordi jeg skal ud og dyrke hård sport.)

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar