0 In Gymnastik

Brud på forsamlingsforbuddet

Der skulle ske noget andet idag, så jeg meldte mig til et Naturfitness hold – max. 10 deltagere. Vi fik et nr. ved tilmelding – jeg blev nr. 9.

Men der mødte mere end 10 op, så vi brød forsamlingsforbuddet.

Og det var sket før, fortalte instruktøren, at flere end planlagt var mødt op og én dag kom politiet ned til Søbadet. Da politiet kom LØB alle motionsdamerne ud til alle sider og spredte sig, før politiet nåede at gribe ud efter bødeblokken.

Det koster 2.500 kr. i bøde, at være mere end 10 forsamlet ….

Men det var en hyggelig time og vi holdt god afstand. Der var små-løb og rask gang. Vi lavede squats under den gamle Lillebæltsbro.

Instruktøren sagde, vi skulle blive ved indtil vi så Marsvin og vupti – 2 små hvalfisk dukkede op i Lillebælt lige foran os.

Jeg har lavet mavebøjninger liggende på stranden.

Jeg har løbet op og ned ad trapper og bakker og lavet armbøjninger op af et træ.

Efter en times Naturfitness, var der nogle af de andre der sluttede af med en badetur. DET ville jeg gerne have været med til, men jeg havde ikke badetøj med. Så jeg løb et par kilometer i skoven og tog bilen hjem igen.

Vi fik en gæst til frokost i dag og Kaj stod klar med hjemmebagt rugbrød, da jeg kom hjem.

PS. Set på Facebook i dag. Jeg kan godt forstå Velomédiane Claude Criquielion føler sig deprimeret. Det gør jeg også i dag.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar