0 Udgivet i Cyber-livet

Brugbar lærdom

Om én måned og 2 dage er det et år siden Helleshyggeblog flyttede i ejet domæne og skiftede til WordPress. Det var en langsommelig proces, for det der med at skulle “ned og rode i maskinhuset” er jeg ved gud ikke særlig dygtig til.

Først konsulterede jeg f.eks. en fyr jeg kender, som har sit eget reklamebureau. Jeg spurgte om han ville hjælpe mig med at sætte WordPress op (mod betaling selvfølgelig) og det ville han da godt – hjælpe altså. Penge ville han ikke have – det skulle være en vennetjeneste. Han kendte godt nok ikke til WordPress, så han ville lige kigge lidt på det og vende tilbage.

Det fik han bare aldrig gjort (og jeg har lidt svært ved at rykke travle erhvervdrivende, for frivillige vennetjenester). Så da mit nye domæne havde havde ligget tomt hen i 3 måneder, ledte jeg efter alternativer.

trådte Catarina til. Catarina kendte jeg ellers kun fra den virtuelle blogverden, men nu startede sin bil og kørte de  ca. 35 kilometer der er, mellem hendes og mit hjem og én oktoberaften fik vi min WordPress sat op. Det blev nogle hyggelige og meget, meget lærerige timer.

Det er egentlig ikke fordi, det er så svært. Jeg er bare sådan én, der skal have tingene vist og forklaret – så lærer jeg det bedst.

I det år der er gået, har Catarina velvilligt hjulpet mig, med forskellige små tekniske spørgsmål og jeg er langsomt blevet mere og mere selvkørende og tryg, når jeg skal ned i maskinhuset.

Forleden fik jeg så prøvet af, hvor meget af den her installationsviden, der havde hængt fast, da jeg fik lejlighed til at hjælpe Ib op at køre, med hans nye WordPress blog. Og jeg var glædelig overrasket over, hvor meget jeg kunne huske – og ovenikøbet nu forstår logikken i.

Rigtig dejlig. Og sjovt! Og så har jeg det præcis, ligesom Catarina sagde til mig, for et år siden: “Det er dejligt at kunne hjælpe” 🙂

Jeg har føjet Ibs til min Blogroll – men hvis du har lyst til at se resultatet af bestræbelserne, kan du kigge ind her www.ibmh.dk

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar