2 Udgivet i Motionscykelløb

Brundtlandløbet

Maren, Pia og jeg havde en rigtig fin tur rundt, som de eneste 3 piger på Brundlandløbets 125 kilometers rute i dag. Selvom – for fanden i helvede, hvor jeg led de sidste 30 km i mål i kraftig modvind!! Jeg lovede mig selv, at det skulle vare længe, inden jeg cykler 125 kilometer igen.

Og servicen? Den var præcis lige så meget i top, som drengene fra Toftlund Cykelmotion lovede os, under festmiddagen ved Landsstævnet i efteråret.

Næste motionsløb bliver måske “Hesselagergårdsløbet” …?

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Jønne
  25. maj 2009 at

  125 KM…. på cykel.. Godt det ikke er mig. Jeg cyklede 40 km i lørdags, men det var så på noget der ligner en rusten havelåge med hjul, det var sgu hårdt for baller og lår! nok især for en trucker som mig.

  -JØNNE-

 • Svar
  Helle
  26. maj 2009 at

  Ja, det kan være slemt at komme på 2 hjul, hvis man er vant til 4 🙂

 • Læg en kommentar