0 Udgivet i Ferie

Buis les Baronnies

Udsigten fra mit hotelværelse på Sous L’Olivier her i den lille by Buis les Baronnies.

I horisonten (uden for billedet) tårner det skaldede bjerg sig op og temperaturen viser 30 grader. Vi er trætte efter en lang udrejse, og glæder os helt vildt til at komme på cyklerne i morgen. Nogen var friske og rullede allerede en lille tur, her sidst på eftermiddagen. Andre gik ud og fik lidt sen frokost.

Hotel L’Olivier er fint. Jeg bor dør om dør med Jeannie og det er måske heldigt nok for hendes kuffert blev væk under rejsen, men jeg har sagt hun sagtens kan låne tøj af mig. Vi er samme størrelse.

Uh … for første gang nogensinde, var jeg netop selv hjemmefra bange for at miste min kuffert. Det skyldes at jeg for første gang rejser med vigtig medicin i tasken. Medicin, jeg ikke måtte have i min håndbagage og derfor var nødt til at lægge i min kuffert. Det ville stresse mig hvis kufferten – og medicinen – blev væk! Og så sker det dælme for 3 af mine klubkammerater – pist væk var deres kuffert, da vi ankom til Marseille. Og de måtte bøvle en masse med forsikring og anmeldelse.

Heldigvis kom alle vores cykler sikkert frem og Dinis team som var hyret til at køre cykler her ned, tog imod os med danske flag.

Det er blevet tid til aftensmad i det fri.

Bordet er dækket.

Jeg tænker ikke det bliver sent i aften. Og i nat skal vi sove fem kvarter i timen og indhente sidste nats tabte søvn.

I morgen venter første cykeltur her i Provence.

PS. Det er 20.års dagen for September 11th i dag og da jeg gik ind i flyet i morges tænkte jeg sætningen “The morning of September 11th was a clear blue day …”, som er en sætning jeg har læst anvendt, i så mange vidnesberetninger fra dagen. Jeg tænkte på datoen hver gang jeg så den på mit boardingkort, når vi boardede i Billund og Amsterdam.

pps. Se forresten lige det blærede skilt, med Baghjulets logo på:

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar