5 Udgivet i Hverdagen

Buler i hatten

Jeg har fået min cykel, mine sko og min cykelhjelm hjem i dag. Alle dele blev opbevaret natten over, hos én af Prebens bekendte i Bogense.

Cyklen fik et skævt bremsegreb og en hul i min Jet dame saddel … Men hjelmen. Puha – der er buler i hatten – GODT jeg ikke fik buler i pandeskallen i stedet.

Min Giro hjelm var “toppen af poppen” dengang jeg fik den, for 5 år siden. Man må sige, den gjorde det godt. Den har ingen skrammer eller revner – bare en bule!

Nu skal jeg have en ny.

Andre blogindlæg

5 Kommentarer

 • Svar
  Hammy
  23. maj 2010 at

  Har der været en udvikling af Giro-cykelhjelme de seneste fem år? Ud fra billederne her, så ligner den virkelig meget de to Giro jeg købte sidste år.

  Og ja, godt det var den og ikke hovedet der fik buler. Håber du er klar på at cykle igen.

 • Svar
  Leo
  23. maj 2010 at

  Jeg vil hermed trygt køre videre med min Giro-hjelm, rart at se at de virker… 🙂
  Forsikringen bør dække alt andet end cyklen, dvs hjelm, tøj og briller. Vores gør i hvert fald…

 • Svar
  skoge
  24. maj 2010 at

  Hej Helle – da jeg i sin tid blev nedlagt på Båring Bakke dækkede forsikringen mit ituklippede cykeldress og HJELM – hjelmen hængte kun sammen i det indvendige stof – yderdelen var knækket i 2 lige store dele så der var 2 lige store dele cykelhjelm…..m.h.t. Michael råd i det andet indlæg kan jeg anbefale 2 pinnexer e.l. samt 1 ibrufen 4 x daglig så skulle de umiddelbare smerter være dækket det første svære stykke tid. Reparationen af Principiaen var hurtigt overset: opretning af baghjul hvilket forsikringen IKKE dækkede da de påstod, at uheldet var min egen skyld……bøden fra politiet på 500 kr. dækkede forsikringen heller ikke !!!!!!!!hvilket jeg den dag idag stadig er bitter over….efterfølgende fik jeg at vide fra uofficiel side at vide, at

 • Svar
  skoge
  24. maj 2010 at

  ups – jeg nok ikke skulle have haft den bøde, men da havde jeg betalt den !!!

 • Svar
  Fru E
  24. maj 2010 at

  Efter min cykeltur til campingpladsen i går var jeg slet ikke i tvivl. Jeg skal have en cykelhjelm. Nu kan jeg se, at du har Giro. Jeg har kig på en Met.

  Glad for at høre, at den tog godt fra.

 • Læg en kommentar