3 Udgivet i På skrump

Byer på skrump

Nå – men mens min stationære kører diverse spyware scanninger, glor jeg fjernsyn.

“Byer på Skrump” – vældig interessant TV udsendendelse, ikke mindst set i lyset af, at min egen cykelklub deltager i selvsamme projekt, når Byer på Skrump kommer til Middelfart om få uger. Vi skal nemlig have de tykke med ud at cykle. Rigtigt spændende – ja, selv sagde jeg godt nok nej tak til at deltage (var bange for at blive forvekslet med deltagerne), men . …

Men når DET er sagt, så BRÆKKER jeg mig over at se en sund og livskraftig, rund og dejlig 57 årig kvinde, som har haft en sund restaurant i Italien, sammen med sin sunde italienske mand, sidde og græde på nationalt TV, fordi hun er bange for at dø fordi hun er “for tyk” …

Lad dog for helvede os koner ligne koner – selv om trenden siger, vi skal ligne enten Chris McDonald eller vores døtre på 18!

Kvinder mellem 40 og 60 har sgu da ved gud altid været runde …. og er det stadig, selv om trenden fortæller os, at vi er forkerte !!!

Andre blogindlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Ria
  16. september 2009 at

  Jeg tror, det kommer mest an på, hvordan man selv har det med sin krop. Hvis man som dig er vildt aktiv hele tiden, gør et kilo eller to for meget jo ingenting. Det tynger ikke dit liv.
  Men hvis man som mange af os andre er doven og dvask, fordi man ganske enkelt lever forkert (spiser forkert og motionerer alt for lidt (hvis overhovedet!)), så har man det næppe godt med de ekstra kilo. De forhindrer jo én i at leve det liv, man gerne vil, når man ikke engang kan gå op af trappen derhjemme uden at holde en lille pause f.eks.! Og SÅ må der gøres noget! Og der skal sikkert tårer til for at indse det…
  Jeg håber, det gav mening… 🙂

 • Svar
  MrsBaloui
  16. september 2009 at

  Der er forskel på at være “fed”, “rund” eller “rund, men i form”… Nu så jeg ikke programmet i går, men i sidste uge var der da kandidater til både først- og andennævnte betegnelse.

  Det er helt sikkert sundere at være rund og i form end tynd og ikke i form. Det budskab mangler indtil videre i program-rækken, men Chris MacDonald HAR dette budskab med. Sund kost og motion, så kan resten være det samme…

  Jeg er langt fra enig med dig i, at budskabet er, at alle skal ligne supersmarte 18-årige, men kan vi ikke blive enige om, at der ikke noget sundt over at være 160 cm høj og veje 80 kg… (bare et eksempel)

 • Svar
  Helle K.
  16. september 2009 at

  Du har selvfølgelig ret – men problemet er vel, at hun er bleve syg af at være for tyk – jeg kender selv hendes angst – jeg sad med hjertet i halsen og så al den medicin hun får – det er den samme som jeg spiser – og det er nok både arveligt og et spørgsmål om at være for tyk. Så jo jeg forstår godt, at hun er bange for at dø.

 • Læg en kommentar