0 In Vejret

Byger der går og kommer

Søndag morgen lovede vejret ikke for godt. Bygerne kom og gik.

Jeg proppede cykelregnjakken i baglommen og tog alligevel til træning, for at få en cykeltur med Baghjulet. Først havde jeg kigget i kalendere for at se, hvem der var turleder i gr. C. Det var Kim. Ham ville jeg gerne ud at cykle en tur med.

Jeg kiggede KUN efter turlederen i gruppe C …

Kim (som også er bestyrelsesmedlem) bød velkommen og præsenterede dagens turledere. Klaus i gruppe B (han var ikke mødt op). Ham selv i gruppe C. I gruppe D: “Helle Stougård” …

What?!?!?

Jeg havde totalt overset, at jeg skulle være “fru kaptanjnen” i dag! Jeg mente bestemt, jeg havde kørt forårets 2 ture?

Så er det om at sætte pokerfjæset på, smile bredt til gruppen og sige: “I dag har jeg planlagt en tur, som ….”. Har-har-har – jeg var afsløret. 😀

Jeg improviserede en 60 kilometer lang cykeltur på Fyn, ad nogle af mine yndlingsveje (de helt små) og vi fik alle sammen en fin cykeltur.

Og kun en enkelt byge. Vi stoppede og tog regnjakkerne på og så hørte regnen op.

Byger der går og kommer – det er den danske sommer” skrev Oluf Ring i 1922 – no big surprise. Vi sang hans tekst omkring bålet hos morbror Olav på Spurvelund i aftes. For ild fik vi i bålet, trods eftermiddagens regnbyger.

Det blev en hyggelig midsommer – og en rigtig dejlig sommeraften.

sankthans_13A

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar