0 Udgivet i Bare pjat ..

Capsule wardrobe

Mens det regnede af i formiddags, arbejdede jeg, blandt andet på min Capsule wardrobe … udvælg ca. 30 stykker tøj, som du vil bruge de næste 3 måneder og læg resten til side til senere.

Mit moodboard er lyserødt og min Capsule wardrobe inkluderer strik-gaver, gummistøvler, Trendsale-fund og bryllupskjole.

Men ellers vil jeg sige, jeg lykkedes ikke helt med projektet, for jeg synes ikke der var mere jeg kunne lægge væk. Vintertøjet er allerede gemt forsvarligt væk i en klar plastkasse. Tilbage er kun det, jeg vil bruge sommeren over – inkl. omtalte bryllupskjole, som jeg fik på plads denne weekend (og jeg elsker den!).

I mellemtiden har det regnet af og solen bryder frem på terrassen for første gang i den Kristihimmelfartsferie, som er forbi lige om lidt.

Skulle man så cykle en tur?

Jeg ved ikke om jeg jeg gider. Jeg skal ikke noget, der kræver specielt god form de første mange måneder, så hvorfor cykle, hvis jeg ikke gider?

Jeg kunne jo også bare tage en kop kaffe i sofaen, sammen med Kaj. Han ser Giro d’Italia og jeg er allerede i et lyserødt mood.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar