0 In Motionscykelløb

Carb-loading

Carb-loading – der skal SÅ meget sund energi indenbords de næste 5 dage og jeg starter lige fra morgenstunden.

Var nemlig en lille smule flad i modvinden, under weekendens 2 stk. 80-kilometer lange træningsture. Det skal ikke ske på lørdag.

Der er nemlig Lady Tour.

Det bliver 65. gang i mit liv, at jeg ifører mig et startnummer og stiller op til et motionscykelløb. Jeg 2.850 kilometer i benene i år – lidt mere end sidste år, ved samme tid.

Det bliver mit 5. Lady Tour og det bliver nok anderledes end de 4 foregående.

Jeg kører nemlig for “Bevæg dig for livet Riders” og skal køre en gruppe på 94 kilometers ruten. “Bevæg dig for livet Riders” er et cykelfællesskab man kan slutte sig til. DGI kalder det en “fartholder”.

Jeg sammenligner mere min rolle med “en turleder”.

Når man møder op til Lady Tour, kan man vælge at komme hen og slutte sig til min gruppe Riders og når man gør det ved man, at gruppen kører med en aftalt hastighed, ingen sættes af eller efterlades på ruten. Vi venter på hinanden (også ved punkteringer). Vi holder sammen, støtter hinanden, bidrager alle til den hyggelige stemning – man får et cykelselskab. Nogen at køre med.

DGI’s formål med DGI Riders er, at motionscyklister, der endnu ikke har fundet et cykelfællesskab, får smag for at cykle sammen med andre og går hjem og melder sig ind i en forening.

Det blæser af H…. til udenfor. Vejret er … uuuuffff … ikke det bedste sommervejr. Hvis det blæser på Fyn, er det min erfaring, at det blæser MEGET MERE i Herning.

Jeg beder for for godt vejr på lørdag.

(Marie, Marie, Marolle … flyv op til vor herre og bé om godt vejr til Lady Tour)

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar