0 In Motionscykelløb

Carl Nielsen Touren

Pia og jeg var svine heldige på Carl Nielsen Touren i dag. Kort efter start kom vi til at ligge bag en stor gruppe bestående af knap 25 ryttere fra hhv. Team Ringe og Dini Tour (alle ryttere, der lå og trænede til at cykle til Paris). Her lå vi dælme godt i læ de første 80 kilometer.

Så tabte jeg kæden – helt. Og jeg kunne ikke løfte den på med forskifteren og da jeg stoppede for at løfte kæden på plads med pegefingeren tabte jeg gruppen og det var noget nær umuligt at køre gruppen op igen, i blæsevejr og med 80 godt kuperede kilometer i benene. Pia samlede mig op i Diernæs.

Det gjorde ikke så meget, at gruppen var væk, for nu ventede medvinden og ved depotet i Korinth tog vi gruppen igen og vi kom alle sammen godt i mål, som den sidste store gruppe på den 130 kilometer lange rute.

Jeg er saftsusemig træt, her i aften! Det var en hård rute og der blev gået til stålet i dag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
Carl Nielsen Touren – mentaltræning

Oh My God - en hård rute, Pia og jeg skal ud på i morgen, når vi skal køre 130...

Close