3 In Kraveben

Carpe Diem

Årets sidste morgenmåltid indtages i fred og ro, sammen med en kop kaffe. Jeg har desværre ingen statistik på, hvor mange kilo skyr jeg har indtaget i år, på min “low carb-high pro” kostplan. Men det er mange!

aaretssidstemorgenmaaltid

Kroppen værker efter årets sidste svømmetur i aftes – 2000 meter. I januar lyder svømmemålet på 10 km!

Måske skal året 2014 været året, hvor jeg får noget METAL opereret UD af kroppen. Hvis jeg oooooorker, at lægge mig under kniven – 2 gange. Jeg kan mærke det skidt der, i mine kraveben. Ikke mindst når jeg svømmer.

Klavikel_venstre_skrue

Problemet er, at mine skinner er blevet mine venner. Jeg bilder mig ind, det er DEM der holder sammen på mig. Verden blev først rigtig god igen, da de kom ind i mit liv. Og nu har metallet pludselig snart siddet der i 2 og 4 år.

Vi for se …

Om et par timer tager jeg ud på årets sidste cykeltur – Baghjulets Champagnetur. Herefter kan jeg runde endnu en træningskalender af og føje nok en søjle til mit diagram:

kortekm_2013_600px

Diagrammet har jeg mest, fordi det er sjovt, at der er så mange år. Det fortæller ikke noget om svømning og spinning og løb. Så kan jeg sidde der og kigge på nogle dumme kilometer tal, der heller ikke fortæller meget om år med isvintre, korte MTB ture eller kravebensoperationer.

Nå – foreløbigt er det nytår og jeg glæder mig helt vildt til en aften i gode venners lag. En alkoholfri nytårsaften – endnu en alkoholfri fest.

Jeg glæder mig også til at tage hul på det nye år, som har så mange spændende oplevelser i kalenderen. Ikke mindst rejsen til Filippinerne til maj.

2014 kan bare komme an. Året, hvor jeg har mit ene barn, på den anden side af jordkloden. Mit sidste år i 40’erne. Kajs og mit 32. år sammen. Året for vores sølvbryllup. Det 20. år i vores hus her. Hvor er der altså meget, der er gået godt.

Det kommer 2014 selvfølgelig også til at gøre  – gå godt.

Hvis jeg har nogen nytårsfortsætter i år er det: Carpe Diem. Grib dagen. Lev livet i dag og hver dag i 2014, uden af bekymre dig om morgendagen.

Godt nytår til alle, her fra Helleshyggeblog.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Madame
  31. december 2013 at

  Rigtig god nytår, Helle – hvor er det flot, at du lever så sundt og får masser af motion.

 • Reply
  Pamela
  1. januar 2014 at

  Godt Nytår Helle – Du er fantastisk til at holde dine mål 🙂

 • Reply
  Helle
  1. januar 2014 at

  Tak skal I have. Og i lige måde 🙂

 • Leave a Reply

  Read more:
  Fokus på skulderen

  Kravebenet er vokset sammen - Det er glædeligt, så man fristes til at skrive: "Det er næsten ikke til at få armene ned". Men det er så det næste problem...

  Close