0 Udgivet i Motionscykling

Champagnetur

Årets allersidste cykeltur blev – traditionen tro – Champagneturen med Baghjulet.

Denne officielle klubtur var jeg selv med til at opfinde og vi kørte den første gang i år 2006. Jeg kan huske at Gert og jeg cyklede ture sammen, for at planlægge en rute (det var før vi havde Garmins og GPS). Den skulle mindst være 50 km (mindre gad jeg ikke klæde om for. I det år tilbagelagde jeg 7000 km på cykel). Det skulle være en rute der kunne køres af alle (asfalt, stier …) og så skulle det være en fællestur, som klubben kørte i samlet flok.

Udendørst depot ved Trelde Næs 31-12-2006

Dengang var vi ikke så mange aktive om vinteren. Senere blev det lige ambitiøst nok med ét fælles hold. I dag har vi f.eks. cyklet i 4-5 opdelte grupper.

De første år cyklede vi til Trelde Næs, hvor der var udendørs depot med Champagne og kransekage. Det gik indtil isvinteren i 2009, hvor vi frøs røven af og folk nærmest lå syge nytåraften pga. kulde. Så begyndte vi at holde depot indendøre efter endt cykeltur. Således også i dag, hvor vi sluttede i Naturcentret, som vi for sjov kalder “vores klubhus”.

Indendørs champagnedepot anno 2019

Og her gik snakken lystigt. Vi ønskede hinanden godt nytår og der blev snakket planer for 2020. Mit cykelmål for næste år er på plads. Målet hedder:

Mont Ventoux!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar