3 In Familie

Chaperonen

Fredag eftermiddag trillede jeg Citroënen til Vejle, for at følge Post Danmark Rundt på Kiddesvej.

Sådan en dag, får jeg ikke hilst på min omrejsende mand. Til gengæld fik jeg i dag et glimt af min lillebror. Min STORE lillebror har fået et sjovt job til Post Danmark Rundt. Han er chauffør i den forreste bil i reklamekaravanen. Det er ham der sidder bag rettet i bilen på billedet herunder.

En anelse cykelløb, fik jeg også set.

Ret hurtigt forlod jeg dog min plads ved hegnet i første parket, for at gå op bag målområdet og kigge efter Lillebror. Ud over at køre reklamekortege, er han nemlig også blevet udpeget som Chaperone. Det er dem, der står og piller udvalgte cykeryttere ud til doping kontrol. Her står han og venter på sin rytter. Øøjjj, hvor ser han vigtig ud. Tør man forstyrre?

Man gør det i hvert fald. Hilser på og får sågar et kig ind i det allerhelligste. Hvem er udvalgt i dag? Top-secret! Min mund er lukket med syv sejl.

Der har vi ham. “Help me, man!”. Arrggghhhh, knægten har krampe. Så er det godt, han er mandsopdækket af en stor og bred Chaperone, som passende kan give en hjælpende hånd.

Jeg lister af og giver Lillebror ro til det vigtige job, i den rene sports tjeneste.

Og så triller jeg hjem til Middelfart igen. Ahhhhh – hvor er det rart at kunne forlade “menageriet” og tage hjem i sit fredelige, tomme hus. I aften steger jeg laksefileter – og jeg skal have et glas hvidvin til, skal jeg. Hmmmmm…. hvor jeg glæder mig, til en stille og rolig fredag aften.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Nanna
  6. august 2010 at

  Hej Helle. Den er dig vel undt. Vi kiggede efter Kaj, men så ham ikke. Vi så nu heller ikke mange mange ryttere, det går så stærkt. Jens Voigt så jeg da. God week end og god bedring. Kh Nanna

 • Reply
  Peer
  8. august 2010 at

  Den unavngivne rytter var Daniel Foder fra Team Concordia. Hans gear var defekt, så han havde taget Kiddesvej tre gange på den store klinge.
  Derfor gik hans lårmuskel i krampe, da han steg af cyklen.

 • Reply
  Helle
  8. august 2010 at

  Kiddesvej 3 gange på stor klinge!?! Ikke underligt, han havde krampe 😮

 • Skriv et svar

  Read more:
  Paris-Roubaix – 2. afd.

  Jeg mødte med Dorthe ved triklubbens nye klublokaler i Fredericia Idrætscenter i morges. Først fik jeg en lille rundvisning i de nye lokaler. Det ser skisme fint ud. Derefter gik...

  Close