0 Udgivet i Bilen

Clio er landet

Så kom den. Den nye Clio.

Frisk fra fabrikken og klar til at køre sin første kilometer for Helle & Kaj.

Fremover bliver der trængsel vores lille rækkehusindkørsel – nu med TO biler.  Holder man tungen lige i munden, kan de lige præcis være der (men så skal man også trække maven ind, når man skal ud af bildøren).

En dyr, men nødvendig foranstaltning, nu hvor Kaj skifter job og vi fremover skal i hver sin retning (jeg mod Nord, Kaj mod Syd) for at tjene til livets opretholdelse.

Jeg havde egentlig tænkt mig, at vores nye franskmand her skulle hedde “La Voiture” nu da tyskeren hedder “Das Auto”, men jeg er blevet enig med mig selv om, at det bliver for bøvlet at udtale fransk i hverdagen.

Den skal hedde Clio!

Sådan bliver det.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar