0 In Bakker

Compacten skal stå sin prøve

Det er så i morgen min Compact for alvor skal stå sin prøve på bakkerne i Grejsdalsløbet.

Ja … ikke fordi – når man kigger højdekurver og stigningsprocenter, så er der ikke mange af de gode bakker tilbage på 85 kilometers ruten mere :-/

Jeg kan f.eks. rigtig godt li’ Askebjerg. Der er så flot og selv om den er stejl, er den hurtig overstået. Billedet herunder af Kaj og mig er taget der. Det er et af mine yndlingscykelbilleder (og jeg har ellers mange!)

Når jeg går til start i morgen i Vejle, er det med 2.147 km i benene mod 1.740 sidste år (en uge på Mallorca til forskel) og 2.525 i 2006, hvor billedet herover blev taget.

Ja, ja. Muligt jeg smiler bredt til fotografen – men jeg husker tydeligt, hvordan jeg vaklede over i bilen efter de 130 km i rundt i Grejsdalen der i Kajs baghjul og jeg har aldrig givet mig i kast med den rute siden.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Lørdag i læ

"Jeg fryser!! Jeg gider ikke bo i det her land mere!!". Det er Kaj. Han brokker sig her lørdag morgen, mens han iklæder sig sit stramme Assos Vintertøj og tager...

Close