0 In Motionscykling

Congrats on completing

Det er flere måneder siden, at jeg – Inspireret af en såkaldt “challenge”, der var slået op på det sociale medie Strava, hvor jeg loader mine cykelture – slog en officiel tur op i anledning af den verdensomspændende cykelevent #womans100.

Eneste formål med #womans100 er, at udfordre kvinder verden over til at cykle 100 kilometer den 20. juli 2014. Få kvinder ud at cykle. “Gør det alene, sammen med andre – eller meld dig til en af de officielt opslåede ture”, skriver initiativtagerne.

Min officelt opslåede tur lå på Raphas hjemmeside (sammen med opslåede ture i Sidney, Honolulu, overalt i Europa, USA i Finland og mange andre steder.

womans100map

Jeg slog det også op i en Facebook begivenhed, som jeg delte med de cykelpiger jeg kender.

Men jeg fik ikke særlig mange tilmeldinger. 20. juli er midt i sommerferien, det er gratis at være med og når ture er gratis, melder folk tit til for blot at melde fra eller at blive helt væk.

En uge før arrangementet havde jeg vel 4 tilmeldinger, men da jeg VILLE ud at cykle 100 km den 20. juli (og helst i selskab med andre) inviterede jeg Baghjulets gruppe D med på turen.

Jeg blev MEGET forbavset, da der mødte 2 kvinder op, som jeg ikke havde fået nogen tilmelding fra. Den ene kom fra Stevns og den anden fra Viborg og de kom til Middelfart for at deltage i det her “kvindecykelløb”. DE, på den anden side, var MEGET forbavsede over, at der kun var 6 kvinder tilmeldt arrangementet.

Anyway – de blev budt velkommen – min rute var klar og vi 6 piger tog ud på tur – godt bakket op af 15 “drenge” fra Baghjulet – de hjalp mig rigtig godt med at holde styr på den store gruppe, vi endte med at blive. De kom dog ikke med på vores #womans100 billede herunder:

womans100

Det blev en FIN tur. En dejlig rute (som Kaj havde lavet til os) på små, små veje, sol og varme og rygvind hele vejen hjem. Vi holdt 2 stops, hvor vi tankede vand og fik lidt energi fra lommerne.

Heldigvis havde alle en god tur – også gæsterne som kom så langvejs fra.

Da jeg loadede min tur ind i Strava, røg der straks en mail af sted til mig: Congrats on completing, stod der.

rapha_woman100

Jo tak, da. Jeg deltager da gerne en anden god gang. Jeg sørgede selvfølgelig for at fortælle om den danske #womans100 på alle de sociale medier jeg kunne.

Her til aften er jeg lidt træt og jeg giiiiiider ikke lave aftensmad.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar