0 Udgivet i Løb

Coronaruten, gang 14 …

Da alt det her Corona-karantæne startede i marts besluttede jeg mig for, at jeg ville løbe den samme 5-kilometers tur 3 gange om ugen indtil alt det her var slut … nok om et par uger.

Nu er der gået 6 …

Og jeg løbet turen 14 gange!

Jeg nyder min morgentur ned til færgelejet og tilbaws igen.

Den styrker immunforsvaret!

Forresten er jeg en gammel dame på 55 år og jeg skal være taknemmelig for, jeg overhovedet kan løbe en tur. Hverken min mor eller min mormor løb da de var 55 år. (Det gjorde min oldemor forresten heller ikke, for hun døde da hun var 45 år gammel – på epidemihospitalet – af en virusinfektion … mens hendes mindreårige børn måtte stå uden for vinduet og kigge ind til hende. Besøge hende måtte de ikke, for hun smittede.)

Jeg har nu rundet 111 kilometer i løbeskoene og jeg har holdt mit 100-kilometers jubilæum mere end halvanden måned tidligere, end jeg gjorde sidste år.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar