0 Udgivet i Cykelcross/ Vi ser cykelløb

Cross i Bogense

Kaj havde et hjælper job til VM i Cykelcross i Bogense i dag.

Han var chauffør for nogle små forfrosne italienske UCI-bosser, der frøs “nummeren” af oppe i Bogense denne kolde februardag (og ville tidligt hjem til deres hotel på Kongebrogården i Middelfart).

Selv ankom jeg til Bogense en time før damerne skulle køre deres VM. Jeg kørte til Bogense som jeg plejede, fandt en stor halvtom mark, der var omdannet til VIP parkeringsplads. Her smed jeg bilen og gik bagom ned til havnen, ad den vej vi plejer at cykle, når vi er på kaffetur i Bogense. Men det var jo ikke just indgangen og da jeg skulle betale for at komme ind i området, blev jeg afvist af en vagt og måtte gå en laaaaaaang omvej tilbage, for at finde et sted hvor jeg kunne købe en billet.

175 kr. at betale.

Så fandt jeg mig en ståplads midt i en kæmpe hollænder/belgier-fest. De forstår at give den gas, når de er til cykelcross.

Herfra så jeg damerne køre deres mudrede crossløb. Stemningen var fed!

Efter løbet mødte jeg AP. Vi holdt et hurtigt IT-udvalgsmøde og blev enige med hinanden om, at Redweb har gjort et fint stykke arbejde med mobiltilpasningen af baghjulet.dk – vi godkender det på mandag, så de kan få den lagt online.

På vej tilbage til bilen fik jeg en lang snak med en Hollænder, som var kommet 800 km for at se VM i cykelcross. Hans søn var juniorrytter, men udgik pga. et “flat tyre”. “What a pity”.

Som sagt frøs Kajs små italienere så meget, at det ikke blev nogen lang arbejdsdag for chaufføren. Vi vil have take-away til aftens mad – men først skal jeg genstarte damernes crossløb i TV. Så får jeg lige oplevelse igen foran fjerneren.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar