0 Udgivet i Løb

Crossløb i Kolding

Nå, men nu da veninden og jeg havde sådan en succes med Ejby Natløb for et par måneder siden, stillede vi hinanden en løbeudfordring mere inden jul. Første løb i Crossløbserie Sydøstjylland passede ind i vores kalender.

Det var i Kolding og det var i dag.

Vi var ellers i god tid fra morgenstunden, men der gik alligevel så meget snak i det, at vi ankom til startstedet i Seest få minutter før vores start skulle gå. Så mens veninden spurtede ind og hentede startnumre, ledte jeg efter en parkeringsplads.

Da vi nåede startstegen, var vores gruppe sendt af sted for flere minutter siden, så vi spunsede bare ud på ruten. Startnummer og chip proppede jeg i baglommen på min cykeltrøje – der var ikke tid til at sætte det fast.

Ud på den kuperede rute i det smukke efterårsvejr gik det.

Halvejs ude på 1. omgang mærkede jeg, at mit startnummer ikke var i baglommen på min cykeltrøje mere. Jeg havde tabt det!

Jeg ejer ikke løbetøj, så jeg løber i gymnastikbukser og cykeltrøje – men jeg synes da ellers også det var smart nok med baglommerne i min cyketrøje – anyway. Væk var chippen.

Jeg kiggede efter mit startnummer på returvejen. Det måtte være nemt at få øje på? (Og så konstaterede jeg iøvrigt også, at bilnøglen heldigvis lå i lommen endnu!)

Kort før mål på første omgang, mødte jeg et par fyre fra Fredericia Triklub. Straks de så mig og min cykeltrøje vinkede de til mig med mit startnummer: “Mangler du ikke det her?“, spurgte de. De havde set mig tabe det, da vi spunsede forsinket ud på ruten.

Jo, tak! 🙂

Med nummeret i hånden kunne jeg løbe over måtten og få målt min mellemtid inden jeg skulle ud på 2. omgang.

Al den stress før starten til trods, gik det fint. Jeg løb langsomt men jævnt. Bakkerne var drøje – det tror jeg alle os nede i bagtroppen syntes.

Jeg var overordenlig godt tilfreds, da jeg kom i mål. Cross løb gennemført!

Jeg kunne tage imod min seje veninde kort efter.

For pokker hvor er vi gode! Ingen af os er løbevante og vi kæmper hver vores kamp. Det er så fedt, når vi har gennemført.

Pga. succesen i dag, er næste løbmål allerede sat. Vi snupper 4. løb også. Det er lørdag, den 6. januar og det er i Fredericia.

Hjemmebane! Så kan vi da for pokker ikke køre forkert og komme for sent.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar