6 Udgivet i Kraveben

CT scanning af kraveben

I morges fik jeg CT scannet mit venstre kraveben på Kolding Sygehus.

Det fik jeg, fordi vi skal have fundet ud af, hvorfor jeg har så mange smerter i det og hvad den klumpdannelse vi så på røntgenbilledet i sidste måned, mon er for noget.

Om 3 uger har lægerne tid til at fortælle mig, hvad det jeg ser på billedet herunder betyder.

Jeg er ikke selv læge – så det eneste jeg kan sige er, at det til forveksling ser ud som om, kravebenet ikke er groet sammen!

På 3D billedet herunder ses klumpdannelsen.

Det ser edder-brodere mig ulækkert ud! Det ligner 2 hænder, der giver hinanden et håndtryk. “Goddag knogle. Long time no see!”.

Gad vide, om det er billedet af et normalt helet kravebensbrud?!

Mon det bliver noget med at brække op og skære til? File lidt her, pudse lidt der? 5 skruer i skidtet? Who knows …. Alt det, bliver jeg klogere på, når det kongelige danske sundhedsvæsen har tid til audiens om 3 uger.

Pyt skidt. Jeg har gået med det her siden 19. juli, så jeg klarer den nok 3 uger mere.

Imens kan jeg bruge tiden på at forberede mig mentalt på, hvad det kommer til at betyde for mit forår.

Fordelen denne gang (i forhold til da jeg brækkede højre kraveben og udviklede pseudoarthose dér) er, at denne gang kan jeg huske hvor FEDT det var at blive opereret – for først da begyndte det at gå fremad fra dag 1.

Andre blogindlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Moster Tulle
  24. februar 2012 at

  Wauv nogle sindssyge billeder…..udover at du har helt ret, det ser lidt creepy ud, så er det da fantastisk at man kan se ind i kroppen på den måde. Hvordan fik du lokket billederne ud af dem?

 • Svar
  Merete
  24. februar 2012 at

  Fede billeder! Men også lidt ulækre, som du siger. Så også med det samme de to hænder der siger goddav, goddav 😉
  Ikke så svært at lokke billeder ud af dem når man kender nogen… min nabo arbejder der – var iøvrigt hende der tog billeder af mit kraveben efter mit cykelstunt. Smart at komme på skadestuen og medbringe sin egen radiograf 😉

 • Svar
  helle
  24. februar 2012 at

  Moster Tulle – min bror er systemadministrator på røntgenafdelingen. Det er bare at bede ham maile billederne til mig. Kald det “fryns” …

 • Svar
  Nanna Krarup
  24. februar 2012 at

  Whau for nogle billeder. Jeg må da give dig ret – det ser da ikke ud til det er vokset korrekt sammen ;o)) mildt sagt. Håber det bedste for dig, Helle

 • Svar
  Susan
  24. februar 2012 at

  Fede billeder, men jeg er chokeret over at du skal vente i yderligere 3 uger foer du kan faa en laegelig vurdering. Det kan da ikke tage mange minutter for en laege at se hvad der er galt og hvad der skal goeres! Det er da spild af ressourcer baade dine og deres at du skal have en ny tid, tage derhen igen, en radiograf og en laege skal finde billederne frem, kigge paa dem (igen), fremfor at kigge paa dem med det samme!

 • Svar
  Helle
  24. februar 2012 at

  Tja, sådan noget er der nok meget af, i det danske sundhedsvæsen.

 • Læg en kommentar