0 In Mine cykler

Cube-biken gjorde det

Pre-dinner efterårs-MTB-tur med Kaj. Vejret er fantastisk – vil VIL nå en cykeltur inden mørket falder på.

“Er det nu jeg skal se dig, cykle ned af den der bakke for første gang?”, spørger kaj. Uhhh, jeg rammes af præstationsangst. Jeg har gjort det én gang og én gang mere – men kan jeg også når Kaj kigger?

Jeg styrer Cube-bikens 29 tommers hjul hen mod “afgrunden”. Og hvad sker der så? Cube-bike løfter mig forsigtig ud over kanten og ned – jeg nåede ikke engang at blive bange!

Wow – det var Cube-biken der gjorde det!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Dårlige forbindelser

Telefonen ringer. Det er Kaj: "Det kan altså godt være vi bliver afbrudt. Forbindelsen er så då ........" dut-dut-dut-dut-dut-dut ... Ingen hyggesnak med Norge i dag. Der er dårlige forbindelser til...

Close