0 In Spinning

Cykel nr. 123 er min

Marts starter kold og blæsende – SÅ er det op på spinningscyklen igen.

I lørdags bookede jeg iøvrigt cykel nr. 123 til Ørbike – spinningseventet, som køres 9. november. Den var ikke billig (1400 kr), så det er min plan at dele cyklen med 2 mere, så vi bliver et hold på 3 til at spinne i de 12 timer.

Det giver 4 spinningstimer til hver. Flere har allerede meldt sig som interesserede, så jeg skal nok få et par stykker mere med.

Jeg har prøvet det før og nu skal det prøves igen. Der er lang tid til november. Lad os bare kalde det langtidsplanlægning.

Til gårsdagens spinningstime stod jeg som nr. 4 på venteliste i en hel uge, før jeg fik en plads på holdet nogen timer før start. I dag står den på sidste gymnastiktræning før første opvisning på søndag.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Snart clean igen

Torsdagsturen i aftes, gav yderligere 53 kilometer på kontoen. 92 kilometer mere, så runder jeg 4000 kilometer i år! Jeg var for resten hos min neurolog forleden, som opfølgning på...

Close