0 In MTB

Cykel ud – Jaguar hjem

Det var sørme ikke mange “pip” I fik fra mig i går. Det skyldes mountainbike turen, som pumpede luften ud af HyggeHelle her og satte søndagen i perspektiv inden middag.

Det startede ellers nok så flot – jeg cyklede de 18 km ned til Tybrindskoven, hvor den fælles klubtur skulle finde sted. Jeg elsker at cykle i skoven på min mountainbike og Tybind skoven er især dejligt – jeg har været der mange gange.

1½ time senere hang hver en muskelfiber i mine ben i laser!

To gange var jeg sat så godt og grundigt sat af, at jeg slet ikke kunne se gruppen foran mig mere. Heldigvis kørte jeg rigtigt og fandt dem igen. En enkel gang, var én nede for at give mig skub i ryggen, hvilket jeg bad ham om at lade være med – jeg blev jo ikke mindre træt af at få et puff i ryggen og mine muskelfibre stod ikke længere til at redde. Jeg var kørt i stykker.

Nej, hvor var det ærgerligt. Min søndagscykeltur var ødelagt. Hensigten med turen var ellers, at man kunne se “hvordan det var at cykle Hærvejsturen”. Den tur har jeg kørt to gange før, men jeg har da lig’godt aldrig været SÅ slidt efter 1½ time! Sådan skal vi jo cykle i to hele dage!

Cykel ud – hjemturen foregik i jammerlig forfatning – Trek’en hængede på stativet og jeg hængende på passagersæde af Anne-Maries Jaguar.

Herhjemme fik jeg et medlidende kram af Kaj (“Lærer hun aldrig, at holde sig væk?!”). Selv var han klogeligt blevet liggende under den varme dyne.

Resten af søndagen var jeg nærmest sengeliggende – eller i hvert fald bevægede jeg mig ikke mange meter væk fra sofaen. (lige med undtagelse af de ca. 25 gange (!!) jeg var ude, at åbne døren for fastalavnsraslende børn).

Her til morgen, har jeg det som om jeg har fået bank med en kølle.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar