0 Udgivet i Cykeltøj

Cykelbukser uden seler !?

Kan man det??

Jeg har aldrig prøvet at cykle i cykelbukser uden sele, ikke engang til spinning. Efter sigende skulle det være upraktisk, de skulle glide ned, når man sidder på cyklen og man risikerer at få “truckerrøv” (som på mit arkivbillede her, som jeg har taget på en cykeltur med Baghjulet).

Til gengæld er det nemmere for damerne hvis der ikke er seler i cykelbukserne når de skal tisse.

Mindre tissebøvl.

For det er sgu noget bøvl, når man som kvinde skal tisse på cykeltur. Hvordan det foregår når kvindelige cykelryttere skal tisse, er et spørgsmål der går igen – senest hørte jeg de kvindelige studieværter (selv cykelryttere) i forbindelse med Tour de France Femme blive spurgt om (af mænd) hvad damerne dog gjorde, hvis feltet skulle tisse til et cykelløb. De forklarede noget med, at finde en god grøftekant et sted med fred og ingen kameraer, at stoppe feltet og trække cykelbukserne ned. IKKE et scenarie jeg kan forestille mig til Tour de France.

Som om!

Kvinderne tisser bare ikke når de cykler. Vi kniber sammen og venter til vi kommer hjem!

Anyway. Nu har Baghjulet i hvert fald fået nogle damebukser hjem uden seler og jeg fik fortalt om dem i klubtøjsbutikken i går og selvfølgelig skulle det da prøves.

Går det an til os, der har både til “gården og til gaden” ?? Ligesom jeg aldrig har cyklet uden seler i bukserne, er jeg nemlig heller aldrig blevet TYND af at cykle (hvilket jeg ellers dengang for 22 år siden, fik fortalt at man blev. Det var fake news).

Jeg prøvede cykelbukserne i morges foran en hovedrystende Kaj som IKKE tror på cykelbukser uden sele.

De går ganske rigtig fint højt op i taljen (Læs: Jeg kan trække dem op over dellerne). Jeg prøvede at squatte i dem, for at se om de flyttede sig, men de sad fast og sad som malet på – jeg køber cykelbukser i str. M for de skal sidde godt til. Bukser i M, trøje i XL – mærkeligt sammensætning.

Jeg synes nu alligevel det var så interessant, at jeg besluttede mig for at beholde bukserne – dvs. jeg købte både et par UDEN seler og et par MED seler. Foranlediget af sommerferiens gravel-siddesår har Kaj nemlig anbefalet mig at skifte cykelbukser med jævne mellemrum, så siddepuderne ikke bliver for slidte.

Så: TO nye par cykelbukser + TO nye par cykeltrøjer (med og uden ærmer) er tilføjet cykeltøjsgarderoben og jeg smider det gamle, slidte og falmede tøj ud.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar