0 In Vi ser cykelløb

Cykelløb i middel fart

2. pinsedagsudflugten gik til Hammel, for at se Nikoline køre cykelløb.

kajkigger2

Vi var på forhånd “advaret”. Nikoline synes ikke just Marcello Bergamo cuppen var noget begynderløb. Hele weekenden blev hun (som hun selv siger): tværet ud.

Og også i dag var Nikoline sat i det stærke elite-felt, hvor Dame-A rytterne satte dagsordnen og hun kom til at ligge alene …

surnikoline1

Og alene …

surnikoline2

Og kørte i mål alene og uhhhh, hun så ikke spor glad ud.

surnikoline3

90 kilometer, alene. 3 gange op ad “Pøt Mølle” og en gennemsnitshastighed der faldt og faldt og et humør og en moral der faldt lige så meget.

Apropos det med FART og cykelløb: Hørt i højtaleren under juniordrengenes præmieceremoni:

“Og så har vi på 3. pladsen en deltager, fra en by, der IKKE egner sig for cykelløb: MIDDELFART”

Mig, tænke: ” … hvad er det for noget vrøvl? Hvorfor skulle Middelfart ikke egne sig til cykelløb? Vi har da masser af cykelløb. Om få uger har vi da Danmarks eneste 24 timers Landevejscykelløb … i Middelfart …

middel …. fart – AAARRRGGGGHHHH -ha-ha-ha!!!!!”

Nå – Nikolines alene kørsel (i middel fart) synes hun var træls og ærgerlig og hun fældede en lille tåre af bare ærgrelse, da weekendens 3 etaper endelig var til ende. Heldigvis fik hun krammer og opmuntring og genoplivende pep-talk fra klubkammeraterne fra FCC, som bare synes det er så sejt, at hun var med.

Det gør Mutti her også. Tænkt at blande sig i sådan et selskab som debutant, i en dameklasse hvor der slet ikke findes en klasse D eller C for de nye. (Vinderen af damefeltet er verdensmester)

Jeg synes det er sejt!

hammelcykelløb

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar