0 In Vejret/ Vintercup

Cykler vi? Vi cykler!

Det regnede, da jeg kørte hjem fra arbejde i dag. Øsregnede. Tilmed havde jeg en knaldende hovedpine.

Så jeg havde faktisk aflyst min fredags MTB tur og taget sofaen på ryggen da Vibeke ringede …

“Cykler vi?”
“Vi cykler!”

Da vi ankom til mødestedet 20 min senere, så vi til vores forbløffelse, at 4 andre var mødt op i det her møgvejr. Fantastisk!

Der er det utrolige ved vejret, at det faktisk er meget værre, at sidde inde og kigge ud på, end det er at være ude midt i og sikke dog en dejlig frisk cykeltur vi fik! Billedet herunder blev lidt mørkt. Vi er på vej gennem et godt vådt og blødt vildnis.

Da vi cyklede hjem spirede en idé i Vibekes og mit hovede. Det her skal prøves i solbrune ben og bare arme. Med blade på træerne, blå himmel og fast underlag. Til sommer vil vi cykle mountainbike én gang om ugen!

Og så var det i dag jeg faldt over en spændende hjemmeside, som fik mig til at stoppe op. Heelsonwheels hed den – Danmarks første MTB cup kun for kvinder! Skabt af piger, som er dødtrætte af at “danne prop” ved mændendes MTB løb.

Sikke en spændende tanke …

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar