0 In Gymnastik

Da jeg kom …

Da jeg kom hjem – var jeg effektiv. Støvsugede, ryddede op og støg tøj, og kom først 1 time for sent i tanke om massageaftalen hos Pere.

(“Undskyld, undskyld”, sagde jeg i telefonen. Og Pere lød rigtig såret og fik mig til at føle mig, som dagens vigtigste kunde. Og så gjorde han plads til mig i sin overbookede kalender allerede onsdag).

Da jeg kom op i Hyllehøjhallen- var salen hundekold.

(“Kom så!! Kniiiiiib sammen – luk for “gas og vand”…”. Det er alt for længe siden, jeg har hørt Gymnastik Anne-Grethes dejlige røst).

Da jeg kom ud – var det begyndt at sne.

Åhr nej, ikke igen!

Da jeg kom hjem – havde jeg fået gæster.

Nikoline er flyttet ind. Hendes cykel er nemlig punkteret … (Og hvad gør man så? Ringer til Daddy i Norge! “Træk den ned til Erik“, siger Daddy i Norge. “Det koster jo penge ..”, siger Nikoline. “Korrekt”, siger Daddy i Norge. Så beslutter Nikoline sig for at rejse hjem til Muddi og låne en cykel. Hun har masser at ta’ af – og Daddy kommer jo allerede hjem på besøg om en uges tid).

Da jeg kom hjem – var jeg ineffektiv og tog sofaen på ryggen.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Stjerner og statister

Og mens de lønnede stjerner sikkert lige nu ligger og sover længe, efter en hård nats arbejde, så må de ulønnede statister møde på kontoret næste morgen kl. 08.00. Vidste...

Close