0 In Gymnastik

Da jeg kom …

Da jeg kom hjem – var jeg effektiv. Støvsugede, ryddede op og støg tøj, og kom først 1 time for sent i tanke om massageaftalen hos Pere.

(“Undskyld, undskyld”, sagde jeg i telefonen. Og Pere lød rigtig såret og fik mig til at føle mig, som dagens vigtigste kunde. Og så gjorde han plads til mig i sin overbookede kalender allerede onsdag).

Da jeg kom op i Hyllehøjhallen- var salen hundekold.

(“Kom så!! Kniiiiiib sammen – luk for “gas og vand”…”. Det er alt for længe siden, jeg har hørt Gymnastik Anne-Grethes dejlige røst).

Da jeg kom ud – var det begyndt at sne.

Åhr nej, ikke igen!

Da jeg kom hjem – havde jeg fået gæster.

Nikoline er flyttet ind. Hendes cykel er nemlig punkteret … (Og hvad gør man så? Ringer til Daddy i Norge! “Træk den ned til Erik“, siger Daddy i Norge. “Det koster jo penge ..”, siger Nikoline. “Korrekt”, siger Daddy i Norge. Så beslutter Nikoline sig for at rejse hjem til Muddi og låne en cykel. Hun har masser at ta’ af – og Daddy kommer jo allerede hjem på besøg om en uges tid).

Da jeg kom hjem – var jeg ineffektiv og tog sofaen på ryggen.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Syn’s ik’ spor godt om

Hvor er det bare ikke i orden! GODT de ikke nåede at løbe med MIT nye køkken.

Close