0 In Dengang mor var "dreng"

Daaajligt dengang – og nu

Følelsen af at få klippet 10 cm af mit lange hår, gav mig et flash tilbage til min barndom. Da jeg var lille, havde jeg kortvarigt langt pige-hår.

60_helleogpeerfotograf

Det røg for saksen da jeg startede i skole, takket være min far. Det var ham som hver morgen, før jeg skulle i skole, måtte stå og binde rottehaler op med madpakkegummibånd, mens jeg hylede og skreg, fordi det gjorde ondt når han rev i mit hår.

Han fik røde knopper af tøsehår og jeg kom til frisøren, som drenge-klippede mig og jeg kan huske hvilken LETTELSE det var, at kunne spæne ud og lege, uden at skulle tænke på HÅR der kildede og filtrede og kom ind i munden (hvis man åbnede den) og bare gennem irriterede, uden at tjene noget formål.

Det var en stor frihed, at få det klippet af. Daaaaaajligt dengang – og stadigvæk dejligt, som da jeg rejste mig fra hovedpuden i morges.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar