0 Udgivet i Motionscykling

Dælme en dejlig tirsdag aften

Det er om at NYDE de sidste lyse aftener – jeg fatter ikke, vi går mod efteråret allerede.

Kvart i fem var jeg hjemme fra arbejde og jeg SPRANG i cykeltøjet og mødte til træning en times tid senere. I aften gik turen mod Føns, hvor turleder Allan havde arrangeret et lille parløb ud ad Føns Skov.

Vejen ud mod Føns Skov er blind – samme vej ud og tilbage. Jeg vil tro der er omkring 3 kilometer ud på spidsen. Her er der smuk udsigt over til Middelfart. Det er et godt sted at cykle, for der er ikke så meget trafik.

fonsskov

Allan satte et parløb i gang. Jeg blev parret sammen med Dorte og vi trådte alt hvad remmer og tøj kunne holde – pyyyhhhhh, jeg var altså godt brændt ud bagefter. Dejligt! Og rigtig god træning.

Dorte synes vi skulle foreviges foran den smukke udsigt – vi ser sgu da godt ud!

gruppeD_godtur

Vel hjemme brugte jeg mindst et kvarter på udstrækning – Ny strategi her: Jeg vil arbejde med min smidighed. Jeg vil se om bedre smidighed kan afhjælpe min evindelige ondt-i-ryggen. Det er derfor jeg har meldt mig til en masse ekstra gymnastik denne sæson.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar