0 Udgivet i Ferie/ Ud på tur

Dag 1 i Toscana

Efter morgenmad og pakken cykler ud, var der fællesfotografering i dag kl. 9.30.  Alle var blevet bedt om at møde i klubtøj.

Herefter blev vi delt op i 3 grupper, som skulle ud på tur. Men Kaj måtte blive hjemme …

 

Han blev syg i nat og måtte op og “tale i den store hvide telefon”. Uff, hvor han brækkede sig og i morges var han stadig groggy og skidt tilpas. Og så går det ikke, at bevæge sig ud på længere cykelture. Helt vildt ærgerligt! Men sådan er det til enhver tid helbreddet, der sætter dagsordenen.

Min gruppe 3 skulle ud på en 55 kilometer lang tur med omkring 700 højdemeter. Vi var 13 i gruppen og spredningen var stor. Vi fik lidt bykørsel til en start, men kom heldigvis snart ud til de områder, vi havde glædet os mest til at cykle på – små bjergveje med masser af højdemeter og de flotteste udsigter.

Jeg fik rigtig god glæde af min nye gearing. Jeg trampede op af stigningerne i et jævnt tråd og har haft det superfint på min cykel i dag, under Toscanas bagende sol. Mine ud-af-lige-landevej gear skal dog nok lige have en justering. Jeg må få Cykel-Kai til at kigge på det i morgen inden afgang.

På et af vores opsamlingssteder, mødte vi gruppe 2, som kom blæsende ned af bjerget i fuld fart. Så kunne vi lige give dem lidt hep med på vejen.

Vi havde ellers en lidt uheldig oplevelse i vores gruppe. Der skete en misforståelse, vedr. hvem der havde bagtroppen lige nu og et par af de bagerste kørte derfor forkert fordi de var “turleder-løse”. Niels måtte ned og lede efter dem (han kørte op og ned af bjerget 3 gange i dag!). En lille reminder til os selv, om at kommunikere lidt bedre, så der ikke sker den slags. Det er ikke så rart at fare vild fra sin gruppe i fremmed terræn.

Vi fik samling på tropperne og spiste frokost på toppen af bjerget.

Efter alle de fede opstigninger, kom en lang, lang nedkørsel. “Jubiii – nu kommer belønningen”, sagde nogen. Jeg hader nedkørsler. Jeg vil hellere cykle op.

Vores blide opstart (55 km / 700 hm) bragte os hjem allerede 15.30. Aftercycling åbnede kl. 16. Her mødte jeg Kaj. Han havde fået en god lang middagssøvn på hotellet og håbede på at være klar til at cykle i morgen.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar