0 In MTB

I dag gjorde jeg det

Og her ser man så et ARKIV billede af Mam-Helle her. Det er taget i oktober 2009. Jeg var i skoven sammen med Vibeke den dag, da vi mødte fotograf Gert.

Og som I kan se er jeg iført Baghjuls-tøj i datidens design, kondisko og min dengang 1 år gamle Trek – den jeg forærede Laura for nyligt.

Fotografen, han prøvede at lokke mit til at cykle ned af knolden. “Kom nu”, sagde han. Så tager jeg et billede af dig.

Jeg turde ikke.

I dag var jeg så til Fredags MTB med AP – denne gang iført mit nye klubtøj, klikpedaler og min NYE CUBE MTB. Og dælme – jeg cyklede ned af den her bakke 3 gange.

3 gange!!!

Og det var første gang i mit liv, selv om jeg – tro mig – har forsøgt at overvinde min angst mange gange. Øvelse gør jo mester, er der nogen der siger.

Det er faktisk temmelig vildt!

Med til historien hører, at vi bagefter gik videre til en anden bakke, som jeg desværre ikke kom ned af. Jeg er simpelthen så ræd for stejle nedkørsler, at det er lige så halsen snører sig sammen. For satan!

AP – han kender mig rigtig godt. Og han presser mig ikke. Han respekterer mig og det er rigtig, rigtig trygt!

Lige nu vil jeg have lov til at hvilke en lille smule på mine laurbærblade. Enten er det min nye cykel eller også er “knolden” sunket og det sker faktisk – at skoven synker og falder sammen flere steder.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
“Vi steger hanekyllinger ..:”

Nej. Ikke hanekyllinger, men ænder. Selvfølgelig. Det er jo Mortens Aften. Endnu en fantastik and-ledning til at lave noget god mad :-)

Close