0 In Trafik

I dag vil jeg starte med noget basisk

Det syrede i uge 2.

Efter en lang arbejdsdag mandag, tog jeg til den årlige nytårskur i KIF, denne gang med gæsteinstruktør Hanne Lene Haugaard – en danseglad dame. Hold op, hvor kan dans dog få det til at syre i benene – man burde danse noget mere.

Tirsdag: En laaang arbejdsdag og så af sted til træning med mit nye gymnastik hold. Jeg har desværre glemt alle serier, trin og bevægelser i juleferien viser det sig. Efter halvanden times fuld damp, syrede det i krop og hoved. Da jeg kom hjem, væltede jeg omkuld i min seng og sov som en sten.

Onsdag: En laaang arbejdsdag, der sluttede med et eftermiddagsmøde i Jylland. Jeg havde en syret oplevelse på vej til mødet: Jeg så mit liv passere revy!

Det skete under kørslen, som passager. Chaufføren kørte 150 km/t i overhalingsbanen, talende i mobiltelefon med 1 hånd på rettet.

Han holdt HyggeHelles liv i sin hule hånd!

Da den oversøiske telefonsamtale sluttede nær Vejle, spurgte jeg syrligt, om hans bluetooth ikke virkede! Først derefter fortalte han, at han i sit (lange!) liv har smadret 3 biler ved at falde i søvn bag rettet.

Så kom Mam-Helle for alvor op at sidde på nåle.

Lykkeligvis falder man jo sjældent i søvn under en telefonsamtale. Jeg kom uskadt frem og hjem igen sent onsdag … men kom jeg til Coretræning kl. 19? Nej …

Torsdag: En laaang arbejdsdag og jeg gider slet ikke fortælle om alle min syrede oplevelser i trafikken med tæt tåge på Søndersøvej og dræberagtige lastvogne :-/

Torsdag aften kl. 20 smuttede jeg til Aquafitness. Det giver ikke så voldsomt meget – det er kedeligt, men behagelig. Jeg var i vandet igen fredag morgen kl. 5. 1000 meters intensiv crawl.

Det syrer i kravebenene!

Fredag: En laaang arbejdsdag, hvor jeg ikke nåede noget af mit arbejde, fordi jeg sad i møde hele dagen og fik lagt så syret meget mere arbejde lagt oven i det jeg ikke nåede, at man vist gør klogest i bare at smile ad det. Det kan ikke engang betale sig at få stress!

Så jeg smilede og drattede iøvrigt omkuld på sofaen sent fredag eftermiddag, hvor jeg sov som en sten da Kaj kom hjem.

Det er lørdag morgen. Jeg er tidligt oppe.

I dag tror jeg jeg vil starte basisk!

Havregrød, f.eks.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Ordineret kærlig massage

Stakkels Kaj! Det hold i ryggen, der bare blev værre efter mandag aften på Odense Idrætsparks hårde klapsæder, blev ikke bedre de næste dage.  Da han ankom på job til...

Close