4 Udgivet i Mad

Dag nr. 15.621 i mit liv

Nu er jeg ikke specielt meget til kager og søde sager, for jeg er ikke så vild med smagen af sødt.

Men hvis jeg nu var, forestil jer så den her situation:

Du har en sød tand og du skal tabe dig. Du lever sammen med en samlever (der ikke skal tabe sig), som indleder weekenden med at bage en stor bradepandefuld drømmekage fredag aften. (For sin egen skyld og fordi han er ekspert udi gode kager. Han syntes gode kager er livskvalitet.)

Livskvalitet gjort af overflødige kalorier kan man godt tillade sig, når man er tynd.

Han sætter drømmekagen foran dig fredag aften – du kan selvfølgelig bare lade være med at spise den.

Lørdag aften er det jo lørdag, så han indleder familiehyggen med at bage en chokoladekage.

Den kan du selvfølgelig også bare lade være med at spise.

Søndag aften spiser vi resterne.

Mandag holder vi efterårsferie, og det fejrer din samlever med at lave en stor lagkage –  den serveres og spises over to dage. Onsdag er sidste feriedag – vi spiser resterne af lørdagens chokoladekage, for i morgen er det hverdag igen.

Du kan selvfølgelig hele tiden bare lade være … Der er ingen der tvinger dig.

Torsdag er det hverdag, og man står på vægten *suk*

Men jeg spiser sjældent kage, for jeg kan ikke li’ smagen af sødt. Til gengæld elsker jeg gode rødvine og noget lunde sådan forløber mine weekender (og ferie) for tiden, sammen med Kaj og alle hans gode rødvine, som han er ekspert udi.

Det er ikke hans gode rødvine, der er noget galt med, det er mere det der med min dårlige karakterstyrke. Jeg skal bare liiige tabe mig. Jeg begynder på mandag, og når jeg så har smidt de der 5 (6?) overflødige kilo, så får jeg garanteret en meget bedre karakter.

Jeg starter denne dag nr. 15.621 i mit liv med et stort krus kaffe og et glas vand.

Andre blogindlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Soltoften
  19. oktober 2007 at

  Med sådan et “program” synes jeg, at det er flot, du “kun” slås med 5-6 overføldige kg. Jeg ville været gået udenfor vægt-skalaen :o)

 • Svar
  Catarina
  19. oktober 2007 at

  Ummm det lyder ikke som et tosset program – bortset fra at jeg skulle løbe dobbelt så meget som nu.

 • Svar
  hellepigen
  20. oktober 2007 at

  Vin i moderate mængder skulle jo være sundt. Tror ikke det samme gælder kager, så hold dig til vinen! Det lyder fantastisk hyggeligt! 😉

 • Svar
  Helle
  23. oktober 2007 at

  Det er det også 😉

 • Læg en kommentar