8 In Hverdagen

Dage som i dag

Dage som i dag, har jeg heldigvis ikke for mange af – jeg har arbejdet i 12 timer!

Både morgenmaden (kl. 06.30) og aftensmaden (kl. 18.30) blev indtaget stående foran computeren!

Nu er klokken 21.15 og jeg springer på hovedet i seng – og i morgen er der IKKE svømning på træningsprogrammet. Jeg kan sove længe, lige til kl. 6 🙂

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Heidi Verity
  3. marts 2010 at

  Hej Helle.. Prøver så igen at se om jeg kan ligge en kommentar ind. De er ikke blevet godkendt før, måske det er fordi det var min Yahoo mail. Jeg har et spørgsmål…
  Jeg har tænkt som gal..hvad får dig til at tage denne “slankekur”? Synes bestemt det ser ud til på billed din BMI er helt i tip top..! Og hvis..er det så ikke bare om en mdr tid de der normale kvindelig (flotte) figur bliver dannet til en ren muskelmaskine? Har fulgt din blog jævnligt, og ved jo du bestemt ikke ligger på den lade side på landevejen 😛 Din træning kan da ikke være specielt optimal, hvis du er på kur, eller har jeg misforstået noget? De kærligste hilsner Heidi

 • Reply
  Helle K.
  3. marts 2010 at

  Sikke en slendrian Helle – sove til kl. 6 😉

 • Reply
  helle
  3. marts 2010 at

  Hej Heidi,
  Har du været røget i min spambakke? Der har jeg ikke set – godt du åbenbart er godkendt nu.

  Jeg måler 165 cm og vejer i skrivende stund 71,5 kg. Det er 13 kg. mere, end for 20 år siden og giver mig et BMI på 26,08 – kategori “Overvægtig”. Min læge kalder mig “buttet” og siger, jeg gerne må tabe 5 kg. :-/
  Jeg må se i øjnene, at når jeg vejer over 68 kg, så ryger mit velvære. Æv. Og med hensyn til figuren – så kan jeg desværre godt se, det ikke er “mavemuskler” jeg har omkring taljen.
  Jeg cykler mellem 6.000 og 7.000 km om året og jeg taber mig ikke et gram af det.
  Og nej – min træning er ikke særlig optimal. Jeg cykler meget og langt og ofte, men aldrig hårdt eller stærkt – typisk med gennemsnitshastigheder omkring de 25-26 km/t.

 • Reply
  helle
  3. marts 2010 at

  Helle K. – Jeg endte med at vågne kl. 05.30 og være LYSVÅGEN.

 • Reply
  Heidi Verity
  3. marts 2010 at

  Hej igen Helle 😀 Jamen højde og drøjde er ikke lige til at se på dit fine billed på bloggen. Men tror nu der må være en mere fornuftig måde end at tærre på en krop med mangel på energi. Men det siges jo også at man ikke taber sig ved konditions træning men ved LSD 😛 (lone slow distance) så du gør det da helt rigtige med lange ture uden at pæse dig selv. Men måske der bare skal flere af dem i kalenderen og så en kostplan der stadig giver lige det der er brug for, netop for at du får det bedste ud af både træning og vægttab. Det kan ski godt være nogle siger du er lidt buttet..men du vinder da helt sikkert på udseene og det dejlige smil…

 • Reply
  Helle
  3. marts 2010 at

  Tak Heidi 🙂

 • Reply
  jonn
  4. marts 2010 at

  Hej Helle.
  Hvorfor sove så længe, jeg vil godt bytte mit arbejde med dig så.
  Du ønske de bedste forår ture på cyklen.

  hilsen Jonn

 • Reply
  helle
  4. marts 2010 at

  Tak Jonn – Ja, “Bondemanden, han har altid travlt” 😉

 • Skriv et svar

  Read more:
  Tempereret dansk sommerdag

  "I Danmark har vi såkaldt tempereret kystklima. At klimaet er tempereret, betyder, at vi har mere end 10°C i den varmeste måned og frost og sne i de koldeste måneder....

  Close