0 Udgivet i Familie/ Fest

Dagen derpå

Det er ret skrappe sager, når ens mor og far sådan skal giftes.

For det første kommer der simpelthen så mange gæster. Det er lige i overkanten, man kan jo næsten ikke nå, at se dem allesammen an?

Og de larmer og griner og synger og klapper – og kaster ting i hovedet på mor og far!

Man er nødt til at skrige (bare en lille smule) når de bliver FOR højlydte. Har de voksne overhovedet styr på alt det der?

Bagefter må man pænt stille op til fotografering i sin nye kjole. (For en sikkerheds skyld er det bedst at anlægge en lille alvorlig panderynke.)

Og det selvom de voksne nærmest står på hovedet, for at få én til at grine.

Allermest har man bare lyst til en dukkert i Gudenåen (“Moar? Hvornår må jeg begynde til babysvømning?”)

Og efter al den postyr, skal man tilmed ud og passes af fremmede mennesker EN HEL NAT for første gang i sit 6½ måneder gamle liv – og det er da noget af en udfordring. Men OK – man tager den op, udfordringen. Sådan skal det heller ikke være. Man fik jo også lov at lege lidt med babysitteren nogle timer dagen før, og hun var da også sød (og hedder næsten det samme som mig (Anna/Nanna).

Sådan en begivenhedsrig dag giver faktisk en god nattesøvn … Altså hvis man er baby …

De voksne, derimod, er underligt nok LIIIIIDT trætte næste morgen, hvor man bliver hentet igen og er total klar til fest og ballade – nu havde man jo lige vænnet sig til det.

Jow, jow – og nu er vi rigtig gift og hedder det samme til efternavn alle 3.

PS. Mor og far må godt tage en middagssøvn sammen med mig i dag, hvis de ellers får tid. Men min barnevogn, vil jeg have for mig selv.

Det er blevet dagen efter dagen.

Dagen derpå efter en uforglemmelig bryllupsfest!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar