3 Udgivet i Bare pjat ..

Dagen, hvor intet tages for pålydende

Vågner tidligt og strækker min dovne krop – aaaaaahhhhhhh. Det er søndag og jeg er alene.

Starter i min seng med lidt spændende WordPress læsning, jeg erhvervede mig i går og så minder jeg mig selv om, at det er den 1. april i dag og dermed dagen, hvor intet af det man hører, umiddelbart kan tages for pålydende.

Det første jeg hører er min telefon, der pipper.

Det er Kaj.

“Vi ankommer til Jels kl. 15.30…“, skriver han.

Hmmmm…. er DET nu noget, man kan regne med?

Andre blogindlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Helle Grønlund Knudsen
  1. april 2012 at

  Godmorgen. .ja,det er ikke sådan at “blive taget på sengen” så tidligt 1.april,bagefter kommer man i tanke om,hvad man ku ha sagt,f.eks. “Jamen,jeg er da på vej til Thisted kl.14.00,husker du ikke det?” eller du må “gemme dig” og se hvad der sker,når han evt.(?). .smiler. .dukker op. .man bli`r “mistænksom”,du finder nok på noget tror jeg. . god søndag! 😉

 • Svar
  Helle
  1. april 2012 at

  Hi-hi … du siger noget. Jeg skulle have benyttet lejligheden til at drille. Engang skulle jeg hente ham og drengene i Vejle. De kom hjem fra et 100 km langt cykelløb i Hamborg og de var dødtrætte. Da jeg så ankom søndag aften som aftalt, havde jeg GLEMT NØGLEN TIL CYKELTRAILEREN!!! Dvs. vi kunne ikke få cyklerne på traileren og med hjem til Middelfart.
  Hold OOOOOPPP – hvor var jeg upopulær, da han opdagede, at han nu (dødtræt efter et lang dag med cykelløb) skulle tilbage til Middelfart efter nøgle, så til Vejle efter trailer og cykler og så rund til alle drengene og aflevere cyklerne.
  Jeg kunne jo prøve at gemme cykelstativet i bilen og køre til Jels og lade som om jeg har glemt stativet derhjemme …. tør jeg?? Eller ER der bare visse ting, man ikke skal spøge med? Selv på en 1. april?

 • Svar
  Helle Grønlund Knudsen
  1. april 2012 at

  Ha ha,jo,det synes jeg godt du ku prøve,du har det jo med,og husk nu nøglerne! ha,du kender ham jo bedst. .smil og hav en fornøjelig dag,det går da fint ! 😉

 • Læg en kommentar