2 In Hverdagen

Dagens farve

Det er tirdag og tirsdage er blå.

Alle dage har en farve og for mig har de besynderligt nok haft præcis den samme farve, lige siden jeg var barn:

Mandag er gul, tirsdag er blå, onsdag er hvid, torsdag er orange, fredag er grå, lørdag er rød og søndag er blå – ikke helt samme blå nuance som tirsdag, men stadigvæk blå. Sådan er det.

På samme måde har jeg altid haft et indre billede af året som en urskive, hvor nytåret ligger ca. fem minutter i 12 og 1. juli omkring kl. 6.

I dag er det den sidste dag i marts – den sidste dag i årets første kvartal og vi befinder os “omkring kl. 3” i året 2009.

Året startede med en cykeltur og her 3 måneder senere siger træningskalenderen 871 kilometer + en hel masse spinning og 17.250 meters svømning.

I aften skal jeg til spinningsafslutning – om ganske få dage starter sommer-cykel sæsonen op. Det bliver dejligt.

Jeg glæder mig til at komme på cyklen ingen …

???

Sagde jeg det?! “Jeg glæder mig til at komme på cyklen igen” – Hoooolda op, så er lørdagens Hærvejstur måske for alvor ved at være ude af mit system?! 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ria
  31. marts 2009 at

  I min verden har dagene også farver – og har altid haft det! Men de afviger meget fra dine… og fra alle andres, jeg har diskuteret det med. Det er da sjovt sådan noget… gad vide, hvor i hjernen dét sted sidder, hvor vi danner ugedage om til farver??
  Ha’ en go’ GUL tirsdag 😉

 • Reply
  MrsBaloui
  31. marts 2009 at

  Skægt at dagene har farver… Sådan har jeg aldrig tænkt på det før. Mine dage/årstider er mere følelser, tror jeg – bundet op på de ting og oplevelser, der passer til. Vinter passer til skiglæde – først forventningens glæde og derefter følelsen i kroppen af glæde over at være afsted/ have haft en fed oplevelse. Foråret er til fornyelse og spirende varme og energi.

  Jeg var i øvrigt til et spændende foredrag med Ann E. Knudsen om forskellen på drenge og piger – ikke lige aktuelt i forhold til farvede ugedage, men det bekrev ret godt forskellen i “opfattelserne af verden”. Jeg har nok ikke en typisk “pigehjerne” set i det lys 😉

  Hav en dejlig tirsdag med forventeligt lidt solskin.

 • Læg en kommentar