0 In Spinning

Dagens instruktør – Frank

Så er der Frank. Han er ung, fit som bare pokker og smart i hår og briller – og så har han en røv som en babe!

Det sidste ved jeg, fordi jeg mest ser ham i badebukser. Inden han kører sin morgenspinningstimer kl. 06.30, varmer han nemlig op med svømning og så er det, jeg har ham i bane 4 ved siden af (og jeg har styrke i dykkerbrillerne og kan se under vand!). Så crawler han et utal af baner, inden han møder 06.30 til spinning i centret. Puuuusstt!! Sikke en energi.

Tre ting karakteriserer Frank som spinningsinstruktør. Han har et godt humør, han er god til det med teknikken og så vil han have respons fra sine elever.

Er i der???”, råber han og ”Ja ….(pust)”, lyder det så fra et par stykker nede bagved, hvorefter Frank skuffet konkluderer: ”Der var 2, der var der”.

Ja, nu skal I altså ikke tro, jeg tager direkte fra svømmehallen til morgenspinning med Frank. Når jeg har haft fornøjelsen af Frank, så er det kun fordi han af og til vikarierer på lørdagsholdet.

Og så er det, vi nyder godt af det med hans tekniske evner. Han optager film til os (som f.eks. turen op ad Munkebjergbakken forleden) og så spiller han musikvideoer. Så følger der altid en lille forklaring på, hvor han har fundet det her nummer, hvad han tænkte da han hørte det, og hvorfor han vil spille det for os nu.

DJ Frank’s on stage – the one-and-only pulse driver.

Og SÅ er der for alvor udfordringer til balancespadseren her: Op at stå, tramp i pedalerne, hold fast i styret (også med den slatne højre arm), kig op og følg musikvideon! Det er faktisk ikke spor let.

Inden jeg drager af til en shoppingtur med datteren i Odense, spiller jeg lige en af Franks musikvideoer fra lørdagsspinningen: 

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar