2 In Spinning

Dagens instruktør – John

I det Fitness center jeg går, har hver spinningsinstruktør deres egen måde at køre undervisningen på, og det er godt, for så er der noget for enhver smag.

Tag nu John, for eksempel, hvem jeg havde fornøjelsen af i formiddags. John er lokal og ca. på min alder, så jeg husker ham godt fra bybilledet i vores unge dage. For os der kom fra periferien af Middelfarts natteliv (læs: Strib), var han mest bare endnu et kendt ansigt. John blev aldrig rigtig kærestepotentiale og det var ikke fordi, han ikke var en sød fyr. Men han var 1 hoved mindre end alle pigerne, og for mit eget vedkommende, var jeg mere til de høje fyre – som Kaj – hvor jeg kunne nuldre næse i hans brystkasse og gemme mig under hans armhule.

Når John leder os igennem en spinningstime lyser det ud af ham, at han ææælsker det her. Han går fuldstændig i ekstase. Lukker øjnene og lægger hovedet tilbage. Og han skruer højt – meget højt – op for musikken og ikke sjældent, kommer der diskret nogen udefra og lukker døren ind til lokalet.

Musikken, det er altid hård rock fra dengang ”far var dreng” og mor endnu ikke var gammel nok, til at komme ind på Discoteque Napoleon.

Herefter får ingen ørenlyd.

Og det er måske godt nok, for John synger. Skrååååler med på musikken ”Ooohhhhh, whaat a niiiggght”, synger han (selvom det kun er søndag formiddag) og imens går hans ben som trommestikker og vi andre pisker efter ham, det bedste vi har lært.

Musikken kører non-stop, så der er ingen naturlige pauser, hvor man kan tage “en slapper”. Man er med andre ord nødt til, at give den fuld gas. Om han har nogen struktureret plan for det han gør, har jeg ikke gennemskuet endnu, men pyt med det – for når timen er slut, sveder man som en KO og stinker som en GNU og man har fået noget for sit kontingent.

En spinningstime med John løsner op for mange fysiske småskavanker, men man efterlades også en med en ny: Tinitus!! – og den skavank finder man vist ingen lindring for i et Fitness center.

Inden jeg går videre med søndagens aktiviteter, spiller jeg lige et af formiddagens numre. Nyd det, hvis du har ører til det:

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Merete
  19. september 2010 at

  Super fed musik 🙂

 • Reply
  Touborg
  19. september 2010 at

  Jeg fik pulsen op bare ved at lytte til musikken. 😀

 • Læg en kommentar