0 In Vi ser cykelløb

Damecykelløb i Nyborg

Jeg landede hjemme i min egen seng kl. 2 i nat og jeg sov som en sten lige til kl. 7. Kl. 8 drog jeg med Nikoline og Maria til Nyborg. Jeg skulle med ud og se pigerne køre cykelløb.

Og SIKKE nogle seje piger jeg så i dag. Flere ting fik mig spontant til at tænke: “DET havde jeg aldrig klaret!”.

F.eks. så jeg en ung kvinde, der sad i sit cykeltøj og ammede sin 8 uger gamle baby på forsædet af en bil, inden hun skulle ud og køre cykelløb. På billedet herunder (til højre), får baby lige et farvel-møz af mor før starten. Måske var det en bedstemor, der var barnepige?

hh-sejepigerbaby

Køre cykelløb …. sidde på en cykelsadel …. 8 uger efter, man har født, DET havde jeg aldrig klaret!

Forresten gav det et helt nyt salgsparameter til de dyre Assos dame cykelbukser (dem I ved med selen i midten mellem brysterne): De er praktiske at amme i!

Damegruppen bestod af Dame B og Motion og de skulle køre 3 gange rundt på en 25 kilometer lang rute, 75 km og i alt ca. 700 højdemeter.

hh-dameb

Og hold op, hvor de kørte stærkt.

Men det hjælper ikke noget, at man kører stærkt, hvis man kommer til at ligge skidt i feltet og ikke kommer med de rigtige, kan jeg forstå. Eller hvis man griber sving og skift og stigninger utaktisk an. Hold da op, hvor de sled – hende der vandt (Annette Berg) er midt i 40’erne og har vel hen ved 20 års erfaring som cykelrytter og på den konto kan hun vippe mange af de unge piger af pinden.

hh-nikolineifelt

Al den snak om ungdommen-nu-til-dags, der er både fede og dovne – tænk, at man kan få nogle unge (drenge og piger) til at dyrke en sport, der er så hård. De lyder (og ser ud) som om de er ved at DØ af anstrengelse, når de kommer blæsende forbi.

nikolineogsigne

Nikoline kom godt igennem løbet, og kom hjem med nye venskaber, gode løbskilometer i benene og en masse erfaring rigere. Placering – sådan ca. midt i damefeltet, tror jeg det var – resultaterne er ikke lagt op ved HellesHyggeblogs deadline her 🙂

hh-nikolinespurter

Det var en hyggelig dag – omend noget KOLD og blæsende (når man kommer fra 27 graders varme på Mallorca.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar