1 Udgivet i Mallorca/ Vejret

Dansk sommervejr på Mallorca

Vejret på Mallorca har i dag mest lignet en træls dansk sommerdag, af den slags, hvor man slår paraplyen op eller trækker indenfor.  Det har været HÅRDT cykelvejr. Blæst, regn og (selvfølgelig) temmelig kuperet terræn.

I går cyklede jeg med Dini Tours gr. A. I dag rykkede jeg ned i gr. B.

Det var nu i øvrigt (næsten) de samme mennesker som i går (blot en lille opdeling). Turen  var 100 kilometer lang.

Regnvejr på en cykeltur på Mallorca! Hvem gider det? Det har vi da nok af, hjemme i Danmark …

Vi var 6 piger i gr. A i går – bla. En tidligere verdensmester i MTB-O, en ung engelsk licenscykelrytter, en dansk kvindelig cykelrytter, som er journalist og ved at skrive en bog om hvordan kvinder kommer godt i gang med cykling – og så Helle, Grethe og jeg fra Baghjulet. Jeg var i fornemt cykelselskab kan I nok se!

Det var os sidstnævnte 3, der rykkede ned i B klassen i dag, da opdelingen fandt sted ude på ruten – her er vi fotograferet på et eller andet torv, hvor vi ventede ved en punktering.

I morgen kommer de store bjerge. Derfor rykker jeg yderligere en klasse ned, for jeg kan ikke følge med på stigningerne.

Dagen i dag var i øvrigt ikke helt uheldsfri. Ingeman væltede i et sving og måtte en tur forbi skadestuen i Can Picafort på vej hjem, for at få syet sin hånd sammen.  Jeg spiste frokost sammen med ham – det var en blodig affære, som så meget værre ud end det var, men Ingeman havde heldigvis ikke mistet sin appetit.

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    RIA
    3. maj 2011 at

    Uh, pas nu på jer selv dernede… 🙂

  • Læg en kommentar