1 Udgivet i Hverdagen

Dårlig ryg og gakkede gangarter

I den seneste tid, har jeg gået til nogle jobsamtaler.

Jeg fortæller selvfølgelig potentielle nye arbejdsgivere åbent og ærligt om min ryg. Dels fordi den er en del af min virkelighed lige nu og dels fordi det forklarer, hvorfor det seneste ansættelsesforhold på mit CV fik sådan en brat afslutning.

Jeg har med andre ord intet at skjule, når jeg ankommer til samtalen. Jeg kommer som “Helle” på godt og ondt.

Alligevel kan jeg mærke på mig selv at jeg forsøger at stive mig selv lidt af fysisk.

Jeg vil træde rank og rørig ind af døren og ikke komme humpende som en halv-invalid.

Så jeg snupper lidt ekstra smertestillende (forebyggende) inden jeg tager hjemmefra (de fleste samtaler betyder jo oven i køreturen, mindst én time siddende på en stol!) og dels så parkerer jeg bilen lidt væk, så jeg lige får ”gået ryggen ret” igen inden jeg når frem.

I dag sad jeg lidt i receptionen og ventede på marketingschefen. Her var der en del trafik af kvindelige ansatte – og så slog det mig:

Kvinder på høje hæle går egentligt lidt lige som om de har ondt i ryggen!

Små forsigtige skidt, let foroverbøjet gang (for at holde balancen?), forsigtigt og lettere vraltende – især på glatte gulve.

Med andre ord, så skildte jeg mig ikke spor ud i dag, da jeg ankom i flade sko og halvdårlig ryg.  🙂

Andre blogindlæg

1 Comment

 • Svar
  Helleq
  25. juni 2007 at

  Og tænk på, at DIN gangart kun bliver bedre, mens de får knyster og forfodsfald og andet godt med årene 🙂
  Længe leve de flade og fornuftige sko!!
  Og held og lykke med samtalerne.

 • Læg en kommentar