1 In Foreningsarbejde

Dårlige undskyldninger (del 2)

Jeg kom IKKE i motionscenter.

Men … altså, nej, undskyldningen er faktisk ikke dårlig – men god. Jo, for tasken var pakket og Emilie (som skulle med) sad med overtøjet på da …

… jeg (netop som jeg ville lukke computeren ned) fik en mail om, at flytningen af mit webhotel på fam-stougaard.dk var trådt igennem. Og så måtte jeg da liiiiige ind og kigge – og jeg skulle jo også have sat min mail op igen (ikke?) …

… og mens jeg bøvlede med det, tikkede et par indlæg til klubbladet ind (deadline i morgen), og et enkelt indslag til hjemmesiden. Og det fik jeg også lagt på …

Og ….

Og … jeg FIK faktisk én til flere succesoplevelser i aftes. FIK f.eks. min mail sat op igen og det har jeg ellers aldrig prøvet før.

Jeg fik så også (desværre) et par uvenner på min vej. For Emilie blev sur, for hun skulle have været med i fitness centeret og Kaj (som jeg ellers allerede i lørdags, havde adviceret om det forestående skift af mailudbyder) nåede ikke at flytte sine webmails og mistede dem alle sammen oppe i Norge.

Ak – hvor der handles der spildes.

Nu må jeg bruge de næste par dage, til at få gjort dem begge to gode igen :-/

PS – fik jeg sagt, at jeg var firkantet i øjnene, da jeg dinglede i seng kl. 22.30?

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Nata
  30. september 2008 at

  Hej Helle
  De er rigtig gode, dine gode undskyldninger, så må du altså rette i titlen 😉
  Hilsen,

 • Læg en kommentar