2 In Hverdagen

Dårligt liv

“Har du aktuelt eller inden for sidste 10 år haft sygdomme i eller gener (smerter eller ubehag) fra skuldre, arme, albuer, hænder, hofter, bækken, ryg, knæ eller fødder, herunder også led- og gigtlidelser?”

Inden for de sidste 10 år …

Smerter ..?

Ubehag …?

Jeg er i gang med at udfylde helbredserkæring i forbindelse med min pensionsopsparing.

For pokker! Jeg er sgu nok gået hen og blevet “et dårligt liv” 🙁

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  skoge
  21. oktober 2008 at

  Med dit helbred / tidligere sygdomsforløb (ryggen) er du da et dårligt bekendtskab for forsikringsselskabet – at du så svømmer hver morgen og cykler hver dag – endda flere kilometer end gennemsnittet af den danske befolkning – rager forsikringen en høstblomst – de vil kun kræve ind og ind og ind og ind og ,,,,,,,,de vil IKKE udbetale igen – taler af erfaring……-desværre….. Du kan cykle fra nu af og til juleaften om x-antal år og de vil stadig prøve at fastslå at du ikke er “et godt liv” Så mit forslag er du hele tiden har doktoren i baghånden med et virkelig godt / og løbende helbreds tjek – desværre, sådan er det…..det er du (dig) der hele tiden har bevisførelsen …….den kommer ikke med tilbagevirkende kraft….

 • Reply
  Helle
  22. oktober 2008 at

  Bare det dog ikke er al den morgensvømning og cykling, der gør, at jeg føler mig så slidt …. :-/

 • Leave a Reply

  Read more:
  Aktiveringssamtalen

  Min forudindtagede skræk for aktiveringssamtalen hos Jobcentret i går (herunder skrækken for, på forhånd at være sat i bås som en luddoven pjækkerøv), var helt ubegrundet. Jeg kom ind til...

  Close