3 Udgivet i Vintercup

DCU fest og vintercupstart …

Lørdag morgen. Kl. er 04.30 – og Helle sidder ved computeren! Det er de selvstændige freelanceres privilegium – at kunne planlægge deres egen tid og dermed arbejde når de vil, f.eks. lørdag morgen kl. bæ 😉

Hold op, hvor det arbejde suger mine ressourcer! End ikke Helles Hyggeblog, har jeg haft tid til at passe og pleje i oktober. I virkeligheden er det jo positivt, for det er jo fordi der er noget at rive i og dermed penge i kassen.

Udenfor blæser og rusker det. Fy for pokker!! Og jeg skal ud at løbe 1 gang mere i denne uge, for at overholde mit løbeprogram for overvægtige. I dag har jeg ikke lyst – uffff!!

Og om få timer drager vi af til den årlige DCU Post Danmark Rundt weekend, med fest lørdag aften og hele balladen. Uffff – det har jeg heller ikke lyst til. DCU weekenden falder altid sammen med 1. afdeling af vintercuppen, så min makker Pia har kørt solo denne weekend i en del år, efterhånden.

Sådan skal det ikke være i år!

Jeg tager mine nye MTB med i bagagerummet og kører fra Hotellet i Køge tidligt søndag morgen. Det har jeg lige besluttet mig for. Jeg kan sagtens nå til Assens og cykle sammen med Pia. Vi har kun sene starter i år.

Jeg når det, det skal jeg nok. Det eneste det kræver af mig er, at jeg er morgenfrisk søndag morgen (lige som i dag) – og for meget rødvin lørdag aften går under alle omstændigheder dårligt i spænd med løbeprogrammet.

Go’ lørdag derude.

Andre blogindlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Kim Konradsen
  3. november 2012 at

  Når først man er ude er det ikke slemt, så god løbetur 😉

 • Svar
  skoge
  3. november 2012 at

  Og hvad hedder den “nye”MTB så ?

 • Svar
  Helle
  4. november 2012 at

  Lady Merida, selvfølgelig – en årgang 2013 af slagsen 🙂

 • Læg en kommentar