3 In Vintercup

DCU fest og vintercupstart …

Lørdag morgen. Kl. er 04.30 – og Helle sidder ved computeren! Det er de selvstændige freelanceres privilegium – at kunne planlægge deres egen tid og dermed arbejde når de vil, f.eks. lørdag morgen kl. bæ 😉

Hold op, hvor det arbejde suger mine ressourcer! End ikke Helles Hyggeblog, har jeg haft tid til at passe og pleje i oktober. I virkeligheden er det jo positivt, for det er jo fordi der er noget at rive i og dermed penge i kassen.

Udenfor blæser og rusker det. Fy for pokker!! Og jeg skal ud at løbe 1 gang mere i denne uge, for at overholde mit løbeprogram for overvægtige. I dag har jeg ikke lyst – uffff!!

Og om få timer drager vi af til den årlige DCU Post Danmark Rundt weekend, med fest lørdag aften og hele balladen. Uffff – det har jeg heller ikke lyst til. DCU weekenden falder altid sammen med 1. afdeling af vintercuppen, så min makker Pia har kørt solo denne weekend i en del år, efterhånden.

Sådan skal det ikke være i år!

Jeg tager mine nye MTB med i bagagerummet og kører fra Hotellet i Køge tidligt søndag morgen. Det har jeg lige besluttet mig for. Jeg kan sagtens nå til Assens og cykle sammen med Pia. Vi har kun sene starter i år.

Jeg når det, det skal jeg nok. Det eneste det kræver af mig er, at jeg er morgenfrisk søndag morgen (lige som i dag) – og for meget rødvin lørdag aften går under alle omstændigheder dårligt i spænd med løbeprogrammet.

Go’ lørdag derude.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Kim Konradsen
  3. november 2012 at

  Når først man er ude er det ikke slemt, så god løbetur 😉

 • Reply
  skoge
  3. november 2012 at

  Og hvad hedder den “nye”MTB så ?

 • Reply
  Helle
  4. november 2012 at

  Lady Merida, selvfølgelig – en årgang 2013 af slagsen 🙂

 • Leave a Reply

  Read more:
  Lev eller lad dø

  Feriens dag 15. En drømmedag på terrassen med solslikkeri og tykke bøger (Stephanie Surrugue's "Enegænger"). Kaj lavede wienersnitzler til os. Vi fordøjer og kigger på mens naboerne vander haver. Vi...

  Close