0 In Tour de Paris

De gik så grueligt meget igennem

Det er ikke noget rigtigt eventyr, hvis man ikke har gået så grueligt meget igennem.

Det skal være SVÆRT, vi vil LIDE – ellers gider vi ikke. Ting der er nemme, har ingen værdi.

Og det gjorde rytterne så ganske passende i dag – LED – mange af dem, i hvert fald. Og dermed er 6. kapitel af det eventyr, der ender lykkeligt på Place de la Concorde i overmorgen skrevet.

Vi kom godt igennem Ardennerne og har dermed lagt den hårdeste etape af Tour de Paris bag os.  I skrivende stund er kl. 19 og de sidste hold er lige kommet ind, efter 11 timer ude på ruten.

Og dagen havde sine givere, sine modtagere, sine modstandere, sine helte og sine hjælpere – ligesom i rigtige eventyr.

kajmedoverskud

Kaj ledte (med stort overskud) sin gruppe igennem, men der var edderbroderemig nogen derude der havde det hårdt. Der var langt gennem Ardennerne, når man må trække op ad bakkerne.

langgennemardennerne

Servicebilens største opgave i dag var at komme med vand, vand, VAND. Utroligt, hvad de dampede ud, de svedende cykelryttere. Vi fik også en deltager med op at køre, fordi hun ikke kunne cykle etapen.

Men ellers må jeg sige: Jeg havde ikke en skid medlidenhed med deltagerne, hvor meget de så stønnede i varmen.

For det første skal de være glade for, de overhovedet er her endnu!

JEG nåede aldrig at køre den her etape for 2 år siden. Da var jeg forlængst kommet alvorligt til skade – og var ikke længere cyklist på aktiv ferie, men invalid patient med mange smerter og operationer forude. Tilmed løb der rygter ind om, at et af Rynkebyholdene var ramt af en lastbil! Fy for en grim.

For det anden husker jeg tydeligt, hvor STEGTE sidste års deltagere var på denne etape – efter 5 dages hårdt vejr med regn og blæst. Solen har sgu skinnet på dette års deltagere lige fra vi forlod Fredericia. De har haft medvind på cykelstierne og kender slet ikke til opslidende vejr!

For 6. aften i træk, checker vi ind på et nyt hotel.

Det er varmt og i aften er jeg træt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Sikke’n voldsom trængsel og alarm

Sikke'n voldsom trængsel og alarm ... i Lübeck. Jeg har i sandhed fået en overdosis julestemning denne weekend. Min weekend bød nemlig på mit første tyske julemarked nogensinde. Og hvor...

Close