0 Udgivet i Mine cykler

De sidste rester nydes

Her 2. juledag var Lady Merida og jeg med på en lille, men frysende kold cykeltur sammen med Kaj og Nikoline.

koldladymeridatur

Pyyyha – decemberforkølelsens sidste rester kradser i lungespidserne. For pokker, hvor er det hårdt at komme i gang på cyklen igen.

Tidligere på dagen, kørte Kaj Emilie hjem til Århus igen. At tænke sig! Jeg har været sammen med Emilie i 5 hele dage! Så længe har jeg ikke været sammen med min yngste, siden jeg besøgte hende på Filippinerne i sommers. Hvor har det været dejligt at have så god tid sammen. Næste gang jeg ser hende, er hun færdiguddannet – der er få uger til.

OM jeg begriber, det er 3½ år siden, vi flyttede hende til Århus.

De sidste rester af 2. juledag 2014 skal nydes foran brændeovnen. Selvom juledagene er ved at være forbi, er juleferien heldigvis stadigvæk lang.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar