0 Udgivet i Defekt!!!

Defekt!

Satans. Jeg fik defekt op af en laaaang bakke ovre i Jylland, på gårsdagens cykeltur. Kæden hoppede af og viklede sig uhjælpeligt fast mellem hjul og klinger.

Og mens jeg stod bukket over skidtet, og baksede med problemet fik jeg et SMÆK hen over lænderyggen. Av for satan! – (Hov, hov, Helle. TO bandeord på så få linjer) – nu måttet jeg klare defekten, siddende på hug. Bedre for rygstykkerne, men ikke nemt, når man både skal løfte sin cykel, dreje rundt med pedalarmen og vikle en kæde fri.

Det tog evigheder, men fri kom kæden og heldigvis kunne jeg træde op til mine cykelvenner, der stod på toppen af bakken og så småt var begyndt at undre sig over, hvordan det kunne tage mig SÅ lang tid, at cykle op.

Lændestykkerne fik jeg cyklet løse igen.

Her holder vi bananpause ved Landbomuseet I Harte Skov vest for Kolding.

Det lykkedes mig for øvrigt at komme på et stykke landevej, hvor jeg ikke har været i 10 år – Risbøge, på vej mod Ferup. Det kunne jeg se på mit 10 år gamle Strava heatmap. Jeg er kommet fra den anden side, da jeg cyklede til Esbjerg i 2013, men altså ikke på strækningen fra Højrup.

Og det gav mig så anledning til at genopleve en fed cykeltur, én torsdag tilbage i 2013.

Jaså. Jeg så altså noget nyt asfalt på turen i går. 😁

Senere var der andre der fik defekt, og måtte stå bøjet over deres cykler (paaas på ryggen!).

Nyt luft i ringene til Bent og pause til os andre.

Han blev så godt kørende, at han sket ikke kunne få cykeltur nok. Han snuppede en omvej og fulgte mig heeeelt hjem til Strib.

85 km på smalle dæk, på en mild søndag i oktober.

Skøn tur!

PS. Ryggen arter sig nogenlunde igen, her mandag morgen.

PPS. Årets cykelmål på 5000 km blev nået i fredags. Jeg er nødt til at sætte et nyt mål. Det er lige så skidt, at nå sit mål 3 måneder før tid, som det er slet ikke at nå det.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar